Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Основні переваги подобової оренди квартир

Автор: Vladislav
12.08.2018 15:46

Багато хто користується послугами оренди житла, коли немає можливості придбати своє власне. Але тривала оренда потрібна не завжди. Іноді людині необхідно житло всього на кілька днів. Для цього існує подобова оренда. Ця послуга відрізняється тим, що квартира здається на добу або більше, аж до одного місяця. Зазвичай нею користуються люди, які приїжджають в місто у справах або ж в якості туристів. Це хороша альтернатива готелю або готелю.

Попит на добову оренду від Rent.Ua сьогодні зростає. Все більше людей вважають за краще цей варіант готелям. Розглянемо основні переваги послуги.

У квартирі може оселитися більше людей.

Коли гості міста знімають номер в готелі, в ньому може оселитися обмежена кількість людей. Якщо це сім'я з декількох чоловік або компанія друзів, доведеться знімати не один номер, що призведе до додаткових витрат. Але якщо зняти квартиру підходящої площі тут, проживання великої компанії обійдеться набагато дешевше, ніж оренда декількох номерів.

Комфортні умови.

Квартири, які призначаються для подобової оренди, зазвичай дуже добре облаштовані. У них є все, що може знадобитися клієнту. Це не тільки необхідна побутова техніка, а й доступ до інтернету, телефонний зв'язок. У той час як в готелі буде тільки спальне місце і санвузол. У будь-якій квартирі є кухня. Ця перевага теж дозволяє заощадити. Якщо людина вважає за краще харчуватися домашньої їжею або у нього немає грошей на кафе і ресторани, то наявність кухні буде дуже до речі. Перебуваючи в місті кілька днів, можна витратити чималу суму, харчуючись в кафе. У готельному номері приготувати їжу можливості немає. На кухні ж можна готувати в будь-який час, а також заварювати чай або каву. Це не тільки дозволить заощадити, але і дасть можливість відчути себе в домашній обстановці. Адже квартира в будь-якому випадку пристосована для життя краще, ніж номер.

Вибір місця розташування.

Вибираючи квартиру для подобової оренди, є можливість підібрати варіант, який розташований в найбільш зручному для вас районі. Ті, хто приїхав у відрядження, зможуть оселитися поруч з місцем роботи, а туристи, наприклад, орендувати квартиру в Чорноморську подобово. У випадку з готелями таких варіантів набагато менше.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99