Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Довгострокова оренда квартир

Автор: Vladislav
12.08.2018 14:56

Не кожна сім'я може дозволити собі купити квартиру. Особливо, якщо мова йде про придбання нерухомості в столиці нашої батьківщини. Можна, звичайно, вирішити питання за допомогою іпотеки. Але, на жаль, в Україні процентні ставки по кредиту значно перевищують ставки в європейських банках. Це означає, що ціна квартири може піднятися в середньому в півтора рази.

Найбільш оптимальний варіант для молодих сімей - це оренда житла на сайті https://comfort-realty.com.ua/dovgotryvala-orenda/frankivskyy-rayon. Кращий варіант оренди, це найм за довгостроковим договором. І якщо однокімнатна квартира більше підійде одиноким, то двокімнатні квартири, це відмінний варіант для сімей.

Поради орендуючим

Практика показує, що люди більше схильні укладати між собою усні угоди і уникають письмового оформлення договору. Можливо, це пояснюється тим, що народ наш в своїй більшості довірливий, а укладення письмового договору у багатьох асоціюється з отриманням платних юридичних послуг. А це вже додаткові витрати, яких хочеться уникнути.

Однак, не варто боятися письмового оформлення взаємовідносин. Навпаки, підписаний договір про найм може убезпечити сторін від неприємного з'ясування стосунків. Усно неможливо домовитися про всі подробиці угоди або довести обгрунтованість виставлених вимог.
Тому, перш ніж орендувати житло з метою влаштуватися в ньому на довгі роки, необхідно укласти письмовий договір оренди квартири. Якщо орендодавець виявляє незгоду, слід настояти на письмовій угоді або ж і зовсім відмовитися від оренди його нерухомості.

Договір найму житла за законами України не підлягає обов'язковому нотаріальному посвідченню, тому обійдеться сторонам безкоштовно.
При складанні договору можна взяти за основу типовий договір про найм житла та внести в нього свої корективи - передбачити термін укладення договору, розмір орендної плати, порядок розрахунків, випадки, в яких допускається розірвання договору в односторонньому порядку, права і обов'язки сторін.

Якщо предметом договору виступає двокімнатна квартира з меблями (або будь-яка інша мебльована житлоплощу), в договорі необхідно описати технічний стан квартири і меблів, яка передається в користування.

Обов'язковою частиною договору є акт прийому передачі, в якому повинно бути докладний опис технічного стану житла і опис предметів побуту.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99