Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Переваги бінарних опціонів

Автор: Vladislav
12.08.2018 14:10

Бінарні опціони - відмінний метод заробітку для початківців трейдерів. Метод гарний тим, що, в порівнянні з Форекс, трейдеру не потрібно занадто детально вивчати методику торгівлі перед тим, як почати роботу. Якщо ви тільки роздумуєте над тим, чи варто вам починати працювати з бінарними опціонами - прочитайте нашу статтю, в якій розглянуті основні переваги даного типу заробітку.

Перевага №1 - прибутковість

Не варто розглядати цей пункт як обіцянку золотих гір - це не так. Прибутковість бінарних опціонів полягає в тому відсотку від угоди, який трейдер отримає, якщо угода виявиться прибутковою. Наприклад, за одну ставку трейдер може заробити від 80% чистого прибутку. Відповідно, відсоток від ставки дуже великий і здатний практично подвоїти торговельний внесок - але за умови того, що угода «виграє».

Між іншим, отличный индикатор для БО ви можете знайти на сайті options.tradelikeapro.ru легко та швидко.

Перевага №2 - доступ онлайн

Торгівля бінарними опціонами абсолютно мобільна і доступна практично з будь-якого пристрою. Відповідно, ви можете торгувати як з комп'ютера - якщо вам так зручніше, так і з мобільного телефону або планшета. Просто використовуйте мобільні додатки і хороший мобільний інтернет. Браузерні версії також працюють добре і рідко гальмують або зависають. Крім того, всі необхідні торгові платформи вже розташовані онлайн, і трейдеру немає необхідності купувати якесь додаткове обладнання для початку роботи.

Перевага № 3 - низький поріг входу

Частково низькі суми для входу є одним з основних переваг для бінарних опціонів (наприклад, в порівнянні з тим же Форексом). Невеликого депозиту в 100-150 доларів з головою вистачить для того, щоб вибудувати грамотний ризик-менеджмент (при якому кожна ставка не повинна перевищувати 1-5% від загальної суми депозиту). Таким чином, можна почати працювати без величезних вкладень, але якщо торгувати грамотно - розмір депозиту можна збільшити в рази.

Перевага №4 - низькі ризики

Займаючись торгівлею бінарними опціонами, трейдер фізично не може втратити більше, ніж є у нього на рахунку. Наприклад, програючи угоду, ви втрачаєте тільки ту суму, яка була на цю угоду поставлена. Втратити більшу частину депозиту або піти в мінус в такій ситуації неможливо, а, значить, і прораховувати свої ризики куди зручніше.

Перевага №5 - простий алгоритм торгівлі

Мова не про простоту заробітку як такої, а про сам механізм торгівлі. У бінарних опціонах все, що потрібно робити трейдеру - використовувати дві кнопки «Купити» або «Продати». Але не варто забувати про те, що для того, щоб правильно натискати ці кнопки, вам знадобляться додаткові знання і здібності до аналізу ринку, які можна отримати на спеціальних курсах для трейдерів.

Перевага № 6 - доступність навчання

Якщо трейдер має достатню цілеспрямованістю і старанністю, то він без праці освоїть і самостійне навчання торгівлі бінарними опціонами - вся необхідна інформація є в мережі. Якщо ж самому навчатися складно - знайдіть курси для новачків (наприклад, такі програми є у багатьох брокерів). І не варто забувати, що навіть після закінчення курсів не варто закидати самонавчання - читати блоги, новини та аналітику від провідних фахівців області. Це допоможе тримати розум в тонусі і отримувати нові знання.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99