Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Де знайти гарячий тур

Автор: Vladislav
08.08.2018 14:33

Ви легкі на підйом? Вас не лякають спонтанні поїздки? Чудово!

Замовте гарячий тур на сайті turne.travel та зекономте добре на відпочинку, який за зручністю, комфортом і якістю буде на високому рівні. Тури представлені відомими туроператорами в Україні: TEZ Tour, TUI, Орбіта, Anex Tour, Зевс Тревел, Mouzenidis Travel, Oasis Travel Ukraine, Join UP та іншими.

Ціни на гарячі тури

Шукаєте вигідний тур для відпустки в сімейному колі? Відмінна 4-х зіркова вілла в Єгипті Mirage Bay Resort & Aquapark 4* запрошує провести незабутній літній відпочинок в Хургаді. Готельний комплекс сприяє активному дозвіллю: при готелі є аквапарк. Вхід у воду пологий. Діє система «All inclusive». За 7 ночей в готелі на двох ви віддасте близько 750$, в які входить оплата перельоту, трансфер і страховка. Гаряча пропозиція від турагентства Арріва.

Відпочинок у сонячній Болгарії пропонує туроператор Join UP. Зупинитися на 7 ночей в готелі категорії 4*можна всього за 650$ на двох. Готель Holiday Park 4*в курортному районі Золоті Піски розташований серед чудового парку. Тут якісний сервіс і доброзичлива атмосфера. Вілла працює за системою «напівпансіон» і «повний пансіон».

Тижневий тур на двох від Pegas Touristik у Туреччину в готель Sural Hotel 5* курорту Сіде буде коштувати в межах 1100$. Вілла розташована на першій береговій лінії. Територія обладнана відкритими та критими басейнами, водними гірками. У наявності приготельний піщаний пляж. Харчування категорії «All inclusive». Ідеальне місце для туристів з дітьми.

Вартість відпусткового туру в Туніс за гарячою путівкою в комфортабельний готель Le Zenith категорії 3* становитиме близько 950$ із системою харчування «All inclusive» для двох дорослих. Готель розташований у Північному Хаммаметі. До піщаного пляжу - 200 м. Гарячий тур сформований туроператором Join UP.

Як відрізняються за вартістю туроператори?

Встановлюючи вартість гарячих турів, оператор керується різними показниками. В першу чергу, ціноутворення залежить від курорту і зірковості готелю. Розглянемо пропозиції туроператорів на прикладі Єгипту з повним пакетом послуг: «All inclusive», проїзд, страхування. У скільки ж обійдеться відпочинок для двох дорослих туристів на 7-денний період?

Вартість турів Join UP в Шарм-ель-Шейху чи Сафазі з зупинкою в 4* готелі починається від 700$. Ціни в цій категорії пропозицій доходять до 790$. Для 5-зіркових варіантів вартість путівки збільшується на 100$.

Гаряча бронь, яка відповідає аналогічним параметрам, від туроператора Pegas Touristik буде трохи дорожча. Мінімальний поріг вартості туру становить приблизно 790$. За найдорожчий гарячий тур можна заплатити в межах 1100$.

Широкий вибір гарячих пропозицій у туроператора TEZ Tour – від економного до шикарного відпочинку. Якщо хочете дешевший варіант, можете розраховувати на суму від 750$. В середньому для придбання гарячого туристичного пакету потрібно віддати в межах 835-850$. Більше 1000$ знадобиться, щоб за гарячою путівкою відпочити з розмахом.

Ціна гарячого туру за сезонами

Активність туристичного потоку в кожну курортну країну залежить від погодних умов у регіоні. Причина формування гарячих турів – сезони з низькою відвідуваністю курорту. Економія відпускного бюджету реальна і за умови раннього бронювання. В такий спосіб витрати на путівку скорочуються до 40-45%.

В Єгипті відпочивальників стає менше зазвичай улітку, коли стоїть нестерпна спека. У вартість гарячого туру входить практично все необхідне: переліт і трансфер в обидві сторони, проживання та харчування, плата за використання готельних зручностей. Тижневий відпочинок на африканському курорті для однієї людини становитиме 250-650$ в залежності від обраного готелю, його віддаленості від берегової лінії та від системи харчування.

Для Туреччини низький попит на відвідування курорту характерний для березня. На початку квітня гарячих путівок стає вже менше, а охочих поїхати у відпустку - більше. Цікаві пропозиції починаються від 250$ на одну людину з умовою проживання в непоганому 4* готелі.

Для Греції період, коли можна потрапити на гарячу путівку, починається в листопаді. На морі вже не відпочинеш, зате погода сприяє дослідженню культурних місць, пам'яток і відвідуванню оздоровчих центрів. Тури в шикарному 5* готелі в цей період обійдуться туристу в суму 385-400$ на одного з розрахунку на тижневий відпочинок.

Система знижок за гарячими путівками та послуги раннього бронювання відкривають перед мандрівниками кордони навіть найдорожчих курортів. Чи готові ви відправитися у відпустку вже завтра? Від казкового відпочинку за кордоном вас відділяє лише кілька кліків.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99