Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Які бувають матраци?

Автор: Vladislav
01.08.2018 17:38

В даний час на ринку представлені сотні різних фабрик, які виробляють безліч моделей матраців. Подібна конкуренція і божевільний асортимент, породжені зростанням популярності культури здорового сну, з одного боку позитивно впливають на розвиток меблевої галузі в цілому, але в той же час часто призводять рядового споживача в повне замішання. Дана стаття, напевно не зможе дати однозначну відповідь на питання, який матрац вибрати саме Вам, але в якійсь мірі все ж допоможе розставити крапки на «i» і допомогти тим, кого завдання організації спального місця поставила в певний глухий кут. Для того, щоб визначиться з вибором спального ложа для початку пропонуємо докладніше розглянути, які бувають матраци.

У всіх типах матраців від https://matroluxe.ua/ використовують наповнювачі - спеціальні настилочні шари - для додання поверхні більшого комфорту, які можна розділити по крітеріюя натуральності (натуральні і штучні), а також по жорсткості.

Натуральні матеріали створені на основі органічної сировини, такого як латексна піна (спінений екстракт гевеї), пресоване кокосове волокно, сизаль, льон, кінський волос. Відмінна риса всіх перерахованих вище матеріалів - природне походження. До штучним наповнювачам відносять пінополіуретан, холлкон (струттофайбер), всілякі піни з різними спеціалізованими присадками (наприклад, меморікс - матеріал з ефектом пам'яті форми). Незважаючи на те, що багато споживачів з упередженням ставляться до штучних матеріалів, хочемо запевнити Вас, що всі використовувані у виробництві матраців Comfort Line матеріали закуповуються виключно у перевірених постачальників і є гіпоалергенними і екологічно безпечними.

Кожен наповнювач має свій рівень жорсткості, впливаючи відповідно на сукупну ступінь пружності вироби. Так м'якість матрацу надають натуральний латекс, меморікс. А кокосове волокно, сизаль, лляне полотно, навпаки, роблять матрац від https://matroluxe.ua/matrasy-ortopedicheskie більш жорстким. Пінополіуретан - матеріал середньої жорсткості, досить пружний і стійкий до деформацій, він часто використовується для додання виробу більшої висоти. Відразу відзначимо, що немає єдиного правила на той рахунок, яким повинен бути матрац, більш м'яким або більш жорстким (див. Окрему статтю).

Всі перераховані вище наповнювачі використовуються також у виробництві безпружинних матраців. Відсутність пружинного блоку залишає необхідність заповнення всього обсягу вироби безпосередньо самими матеріалами наповнення, через що вартість беспружинних примірників нерідко перевищує вартість їх пружинних аналогів (особливо у випадку з натуральним наповненням).

Дуже часто основу матраца https://matroluxe.ua/matrasy-dlya-detey виконує блок з ППУ, а по краях з кожного боку укладається або м'який латекс, або жорсткий кокос (2 принципово різних за ступенем жорсткості поверхні). Але у подібного виду виробів, як правило, ортопедичний ефект знижений (тобто матрац на основі штучної піни гірше підлаштовується під тіло, ніж, наприклад, матрац аналогічної жорсткості, але на незалежному пружинному блоці).

У даній ситуації, щоб отримати максимальний ортопедичний ефект, як правило використовується чергування жорстких і м'яких шарів (наприклад, кокосового волокна і натурального латексу). Такий матрац, виконаний у вигляді «сендвіча», дозволяє отримати максимальний ортопедичний ефект, обумовлений амортизацією, що виникає при взаємодії твердого та м'якого наповнювача.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99