Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Сонцезахисні окуляри: як вибрати

Автор: Vladislav
30.07.2018 22:39

Ультрафіолетове випромінювання з плином часу може завдати шкоди зору людини. Але зір можна вберегти від згубного впливу, якщо носити сонцезахисні окуляри, навіть коли влітку похмура погода. Що потрібно знати про вибір цього, на перший погляд, декоративного елемента, ми розповімо в статті.

Ультрафіолетове випромінювання і старіння очей

З віком наші очі піддаються фізіологічних змін, які можуть призвести до погіршення зору і деякі очні захворювання, такі як макулодистрофії і глаукома. Ультрафіолетове світло несе два види випромінювання: UVA і UVB промені, що викликають старіння шкіри і організму в цілому. З огляду на те, що УФ випромінювання несе більше енергії, ніж видиме світло, воно більше шкодить нашим очам. А з віком негативний вплив накопичується, що може привести до катаракти.

Сонцезахисні окуляри: як вибрати

Солнцезащитные очки онлайн магазин хорошої якості повинні на 100% захищати очі від негативного впливу. Як в достатку пропозицій від різних виробників не помилитися з вибором? Пропонуємо кілька практичних порад.

Зверніть увагу на темряву лінзи - чим темніше скло, тим, здавалося б, рівень захисту вище. Але занадто темні лінзи дають велике навантаження на зіниці, внаслідок чого вони постійно розширені. Тому, ставлячи собі питання: «Які сонцезахисні очки ray ban купить киев?», Необхідно звертати увагу, в першу чергу, на ступінь блокування UVA і UVB випромінювання. Інформацію про цей параметр можна знайти на ярлику, прикріплюється до продукції виробником.

Види сонцезахисних окулярів можуть бути самими різними, але кваліфіковані фахівці рекомендують вибирати вироби не по оправі або формі, а по оптичному якості. Як перевірити якість сонцезахисних окулярів? Дуже просто: лінзи не повинні мати дефектів (хвиль, бульбашок), скло повинне бути стійке до механічних пошкоджень. Що стосується оправи, то вона повинна бути настільки великою, щоб покривати очей і віко повністю.

Ефективність поляризаційних окулярів також висока, оскільки лінзи даного типу захищають не від ультрафіолетових променів, а від видимого світла, блокуючи світло, відбите, наприклад, від снігового покриву, води або розпеченого асфальту. Вибирайте подібний тип очок, якщо збираєтеся на сніговий курорт, перебуваєте біля води або для водіння. Їх вартість трохи вище інших окулярів, але вона виправдана якісним захистом очей. До речі купить брендовые очки киев можна легко та швидко.

Коли слід носити сонцезахисні окуляри?

Захист очей важлива в будь-який час, особливо влітку, коли рівень УФ в три рази перевищує аналогічний показник в інші сезони. Важливо також подбати про захист зору, перебуваючи на снігу або біля води - в ситуаціях, коли сонячні промені відбиваються від поверхонь.

Для літніх людей, у яких ризик виникнення катаракти значно вище, захист очей особливо важлива, оскільки світло, що проходить через рогівку і кришталик, розсіюється в старіючому оці більшою мірою. Цей розсіює ефект зменшується з використанням сонцезахисних окулярів, особливо великих, які блокують світло, що надходить з боків.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99