Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Основні переваги інвестицій в колекційні монети

Автор: Vladislav
30.07.2018 17:02

Наші постійні читачі задають нам досить багато питань про колекційних монетах. Серед них переважають прохання розповісти про всі аспекти інвестування вільного капіталу, якраз в такі монети. Відзначимо відразу, що дане питання настільки великий, що не може своїм змістом поміститися в такій невеликій за обсягом пост, як, наприклад, цей, а тому ми спробуємо вирішити цю інформативну проблему поетапно за кілька публікацій.

 

Сьогодні ми почнемо з переваг подібного інвестування, коротко освятив основні їх пункти.

Почнемо з того, що покупка колекційних монет з метою вкладення в них коштів стала популярною в світі вже давно. І цим займаються не тільки колекціонери, а й досить солідні фінансові інвестори, чиї імена займають перші рядки рейтингів найбагатших і найуспішніших людей.

Підвищена увага до цього виду інвестицій вже давно ні в кого не викликає подиву, оскільки прибутковість і рентабельність цього підприємства завжди були на пристойному рівні. Додавши до перерахованого, ще й зручність обороту даного предмета інвестування, а також його ліквідність, отримаємо вельми привабливу і привабливу картину.

Зверніть увагу, що монета серебряный рубль Петра 1 досить високо ціниться, а детальніше про неї можна дізнатися на сайті coins.kiev.ua прямо зараз.

Не будемо ходити навколо, тому відразу ж перейдемо до основних критеріїв і переваг вкладення коштів в колекційні монети.

Простота придбання

Придбати колекційні монети досить просто. Даний сегмент ринку зараз, незважаючи на пожвавлення і ажіотаж, досить гнучкий і надає всім інвесторам однакові можливості для предметного вкладення коштів. Купувати такі монети можна, як на спеціалізованих біржах через інтернет, так і безпосередньо на сайтах емітентів при мінімальних комісійних і пересильних витратах.

Ліквідність при бажанні продати

Практично всі колекційні монети абсолютно ліквідні на сформованому ринку монет. Їх можна також легко і продати, використовуючи різні біржі та посередницькі структури. Можна це зробити і через різні скупні сервіси, де завжди вигідні для продавця ціни і мінімум часових і фізичних витрат на процес продажу.

Тенденції росту вартості

Практично всі колекційні монети поступово ростуть в ціні з плином часу. Ці тенденції лише необхідно вчасно виявити і використовувати, вигідно вклавши кошти. У деяких випадках рентабельність інвестицій в такі миті може становити десятки відсотків в рік.

Компактність

Цей фактор добре розглядати в порівнянні, скажімо, з нерухомістю, де габаритні розміри предмета вкладень і постійна прив'язка до місцевості грають, часом, фатальні ролі. У випадку з монетами все просто - їх легко зберігати і пересилати, тому в розрізі компактності вони є чи не найбільш привабливим об'єктом в плані інвестування в них коштів.

Зручність відчуження

Спробуйте комусь подарувати свою нерухомість! Без нотаріальних маніпуляцій Вам ніяк не обійтися! Все абсолютно по-іншому йде з колекційними монетами, які можна дуже просто продати або подарувати. Для цієї операції будь-які нотаріальні дії не потрібні абсолютно.

Ну ось, в принципі, поки і все на сьогодні. Про інші аспекти інвестування в колекційні монети в наших наступних постах. Слідкуйте за оновленнями на нашому ресурсі!

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99