Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Як вибрати проекти для інвестицій

Автор: Vladislav
30.07.2018 15:18

У сучасному світі людині важко накопичити кошти (капітал). Вигідно вкласти капітал і отримати прибуток - складне завдання, що має кілька рішень.

Розміщення накопичених коштів з метою отримання прибутку називається інвестуванням.

Інвестування в бізнес

Найвигідніший, надійний, але і самий ризикований проект для інвестицій - це власний бізнес. Якщо ви приймете рішення почати власну справу, то повинні зробити детальний, прорахований до дрібниць бізнес-план, який буде містити відповіді на ряд питань.

Основні питання, відповіді на які повинен містити бізнес-план:

  • 1. Є попит на товари, послуги, які ви збираєтеся робити, надавати?
  • 2. Які сильні і слабкі сторони є у вашої справи?
  • 3. Який термін окупності вашого бізнесу?
  • 4. Яка кількість капіталовкладень (власних, позикових) потрібно для реалізації проекту?

Якщо ваш бізнес-план відповідає на всі питання, і ви впевнені в успіху справи, то приступайте до його втілення в життя!

Якщо ви не готові ризикувати і починати власну справу, можете вкласти капітал в розвиток стороннього бізнесу, в вивченні та оцінці перспектив якого вам допоможуть відповіді на зазначені вище питання.

До речі, якщо ви хочете знати все о деньгах, вам варто завітати на сайт financebo.net просто зараз.

Найпопулярніші проекти для інвестицій в сучасному світі інформаційних технологій - це інтернет-проекти (форуми, новинні портали, блоги та сторінки в соціальних мережах).

Інвестування в вічні цінності

Дорогоцінні метали і камені, твори мистецтва, предмети антикваріату - це відмінний проект для інвестицій за умови, що ви розбираєтеся в коштовностях, мистецтві або антикваріат. Якщо ви недостатньо добре розбираєтеся в предметах розкоші, ризикуєте нарватися на шахраїв і не тільки не отримати прибуток, але і втратити накопичений капітал. Інвестування в цінності з найменшим ризиком - це придбання інвестиційних банківських монет.

Вкладення капіталу в придбання нерухомості сьогодні не так актуально, як ще пару років назад. Ціни на житло ростуть повільно, а іноді і падають, як на ринку вторинного житла. Для продажу придбаної нерухомості в Російській Федерації без сплати податку на дохід вам доведеться нею володіти не менше п'яти років і платити протягом цього періоду податок на майно, комунальні витрати.

Інвестування в себе

Проектом для інвестицій може виступити не тільки бізнес, цінності, а й ви самі або ваша дитина. Багато успішних людей вважають, що інвестиції в себе є найвигіднішим проектом. При вкладенні грошей в саморозвиток, освіту дітей ви ніколи не втратите кошти, а лише примножите і гроші, і знання!

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99