Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Поширені поломки iPhone

Автор: Vladislav
27.07.2018 16:42

Незважаючи на надійність техніки та її багатофункціональності, iPhone не застрахований від поломок і виходу з ладу вбудованих систем. Навіть при самому дбайливому поводженні з телефоном можуть виникнути проблеми у власника і викликати дискомфорт у процесі експлуатації пристрою.

Найпоширеніші проблеми з iPhone

1. Мобільний пристрій швидко розряджається або погано заряджається. Систематичне використання технічного девайса протягом декількох років призводить до фізичного зносу, що відбивається на поганий зарядці. Експерти відзначають, що з часом телефон витримує менше без підзарядки, тому телефон починає поступово втрачати свій функціонал роботи. Бажано використовувати оригінальну зарядку і не застосовувати дешеві китайські аналоги, з часом акумулятор дасть про себе знати і буде на порядок гірше тримати заряд. Часті перепади температур можуть вплинути на працездатність акумулятора і на тривалість тримання заряду телефону.

2. Кнопки «Додому / Харчування» працюють через раз. Використання смартфона протягом декількох років призводить до фізичного зносу. Якщо кнопка барахлить в роботі або зовсім відмовляється виконувати задану функцію можна використовувати програмне рішення. Це ніяк не вплине на роботу технічного пристрою, але краще звернутися до фахівців imacservice.com.ua для заміни вот например тут.

3. Погано працює вушної динамік. Нічого немає вічного в роботі, тому з часом починають проявлятися проблеми в роботі окремих елементів. При виявленні такого роду несправності необхідно знайти корінь проблеми. Бажано звернутися до спеціалізованого сервісного центру і довірити проведення діагностичних заходів майстру. Можливо потрібно замінити шлейф, процедура не дорога.

4. iPhone зазнав аварії при необережному поводженні власника. Звичайне падіння може пошкодити екран, тому доцільніше використовувати захисне скло, чохли для збереження презентабельності мобільного гаджета. При падінні в воду не завжди можливий ремонт, так як пристрій повністю втратило шанси на життя. Ремонт недоцільний. Заміна скла цілком прийнятна і доступна всім власникам дорогих iPhone.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99