Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Особливості успішного заробітку на ринку Форекс

Автор: Vladislav
25.07.2018 12:12

Історія валютного ринку Форекс почалася в 1971 році. Саме тоді він був визнаний найбільш динамічним і ліквідним серед усіх існуючих ринків. В наші дні обороти на валютному ринку Форекс по-справжньому дивують, тому кожен представник цільової аудиторії може уважно ознайомитися з існуючими можливостями і приступити до активної торгової діяльності.

Критерії діяльності на Форекс

На проекте форекс правда можна знайти багато актуальної та корисної інформації для правильних дій, причому правильна стратегія, ретельний контроль за новинами про фінанси сприяють досягненню найкращих результатів в мінімальні терміни. Успішна діяльність на валютному ринку Форекс стає реальною.

Склад учасників валютного ринку Форекс

Ринок Форекс завжди включає в себе дві основні частини: міжбанківський ринок валютних угод і клієнтський (роздрібний) ринок. При цьому взаємодія цих двох частин вважається важливим. Отже, хто ж стає учасниками валютного ринку Форекс?

Приватні інвестори, інвестиційні та комерційні компанії: експортери та імпортери, туристи, різні портфельні інвестори. В цьому випадку валютний ринок використовується для спрощення інвестування, так як розпоряджатися коштами можна з мінімальними ризиками.
Небанківські і банківські дилери обміну валют. Ці учасники продають за ціною Аск, а також купують за ціною Бід. Це гарантує ефективність валютного ринку в цілому.

Арбітражери і спекулянти. Ці учасники заробляють тільки для самих себе, причому вони знають всі особливості валютного ринку і можуть вийти на гідний рівень доходу. Найважливіше - це уважно стежити за валютними курсами і припускати потенційний прибуток з мінімальними ризиками. У деяких випадках в цю групу входять великі банки, адже вони також зацікавлені в отриманні хороших сум.

Брокери. Ці учасники є посередниками при здійсненні різних угод, але вони не можуть бути партнерами в валютних транзакціях. Зазвичай брокери беруть певну плату у вигляді комісії за надання власних послуг.

Отже, кожен учасник вважається важливим, адже він багато в чому впливає на розвиток валютного ринку Форекс.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99