Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Як вибрати бензопилу?

Автор: Vladislav
17.07.2018 09:38

Бензопила - це спеціалізований інструмент, забезпечений двотактним двигуном, який призначений для пиляння дерева. Вона відноситься до одних з найбільш поширених видів садової техніки.

Перш ніж купувати ту чи іншу бензопилу, споживачеві необхідно чітко визначити, для яких цілей вона потрібна, і зрозуміти, які характеристики найважливіші.

Бензопилы Husqvarna бувають побутовими, напівпрофесійними і професійними.

Побутові бензопили дуже прості - їх можна експлуатувати лише не більше 40 хвилин протягом дня. Такі пилки малопотужні, але зате користуватися ними зручно і нескладно. Їх використовують періодично, наприклад, коли необхідно спиляти маленьке дерево в саду. Само собою, по функціональності побутові бензопили поступаються пил більш високого класу.

Напівпрофесійні пили універсальні. Їх можна з легкістю експлуатувати на дачі, в той же час у них достатньо потужності для заготівлі деревини. Напівпрофесійний інструмент можна використовувати і в ремонті і будівництві, і при спилювання стовбурів до 45 сантиметрів. Єдиний мінус - вони не потягнуть довгу навантаження, і витримають лише роботу від 5 до 10 годин на день.

Потужність професійних ланцюгових пил досягає до 2,5 кіловат, тобто до 3,5 кінських сил. Багатофункціональні професійні пилки застосовують, коли потрібно заготовити дерево в виробничих масштабах. Такі пилки можуть працювати безперервно 8 годин, а в цілому за день до 16 годин.

Коли пиляти доводиться на висоті, необхідно щоб одна рука була вільною, в таких випадках використовують спеціальні бензопили. Особливість такого інструменту полягає в тому, що можна одну рукоятку розмістити над двигуном, і, тим самим, зменшити довжину бензопили.

Отже, що ж потрібно враховувати при виборі цього інструменту? Двигун - одна з найважливіших частин в бензопиле. Від працездатності «серця» пилки залежить, як довго вона проживе, і наскільки значні стовбури зможе валити. Щоб двигун довго залишався в строю, на циліндр наносять спеціальне покриття з хрому або нікель-силікону. Воно допомагає утримати тонку масляну плівку, без якої не буде змазування поршня. Бувають пили і без спеціального покриття, в такому випадку двигун інструменту зношується швидше.

Ще однією важливою характеристикою можна назвати потужність пили. Чим вона більше, тим більше можливостей має інструмент. Якщо для використання на звичайному садовому ділянці або в ремонті досить 2-2,6 кінських сил, то для професійних завдань буде потрібно інструмент могутніше 4,5 - 5 кінських сил.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99