Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Технологія створення пластикових виробів

Автор: Vladislav
15.07.2018 00:17

Однією з технологій отримання пластмасових виробів є лиття пластика в силіконові форми. Вона відрізняється від серійного лиття невеликою кількістю одержуваної продукції і її відносною дешевизною. Що стосується якості виробів, то, при дотриманні всіх правил технологічного процесу, воно анітрохи не поступається якості продукції, виробленої іншими способами.

Даний метод годиться і для изготовления пластиковых изделий киев в домашніх умовах, якщо, звичайно, мова йде про одиничні екземпляри, так як без спеціального обладнання процес досить трудомісткий.

Коли мова йде про дрібносерійного виробництва деталей, що беруть участь в процесах конструювання, на певних етапах підготовки до серійного виробництва (випробуванні, вивченні споживчого попиту) і т.д., то тут без сучасного обладнання не обійтися.

Основи процесу лиття в силікон

Технологія лиття пластмас в форми з силікону має на увазі здійснення декількох етапів робіт:

  • Виготовлення форми на основі майстер-моделі. Як майстер-моделі може бути використано готовий виріб або його прототип, створений за допомогою 3D друку або будь-яким іншим способом.
  • Безпосередньо лиття в силіконову форму.
  • Постобработка деталі (якщо потрібно).

Для отримання виробів даним методом використовується двокомпонентний полімер. Серед його основних характеристик: плинність, в'язкість, рівномірність заливання в форму, легке затвердіння. Залежно від виду використовуваних компонентів можна отримати вироби з різними видами поверхні (матовою, глянсовою або шорсткою, прозорою або пофарбованої, твердої або еластичною).

Устаткування для лиття

Для здійснення лиття в виробничих умовах використовується високотехнологічне обладнання наступного типу:

Вакуумна камера. Пристрій забезпечує підготовку силікону до ливарного й процесу, включаючи змішування компонентів і дегазацію суміші з метою запобігання утворенню бульбашок, негативно впливають на якість виробу. Камера контролює підтримання потрібної температури і швидкості лиття в автоматичному режимі.

Вакуум-міксер, який здійснює ефективне змішування компонентів.

Камера, що створює високий тиск.

Термошафи. Пристрої призначені для остаточного затвердіння готових виробів в умовах рівномірного обігріву та циркуляції гарячого повітря.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99