Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Види кредитів та їх умови

Автор: Vladislav
04.07.2018 15:53

Давайте розглянемо деякі види кредиту та їх умови. Кожна людина хоча б один раз у своєму житті відчуває необхідність в додаткових коштах. Для того щоб дістати потрібну суму грошей, необхідно її зайняти у знайомих, якщо є на прикметі підходящі кандидатури.

Однак в більшості випадків доводиться звертатися в банк і оформляти кредит, повертати, який доводиться з чималими відсотками. У місті зосереджена велика кількість представництв банків, які здійснюють кредитування фізичних і юридичних осіб.

Вибирайте завжди найбільш вигідні види кредиту та їх умови

Позику населення може оформити для будь-яких особистих потреб. Найбільш затребуваними кредитними продуктами є споживчі кредити. Вони оформляються найчастіше. Банки надають можливість оформити цільової, не цільовий і експрес-кредит. Найбільш вигідним для споживача є цільовий кредит. При його оформленні гроші видаються на оплату покупки або послуги фірми. У разі, якщо у споживача є можливість надати доказ того, на що саме витрачена взята у банку сума, це відмінний варіант економії сімейного бюджету.

Однак найчастіше населення прагне оформити саме не цільовий кредит і витратити гроші на свій розсуд - здійснити покупку меблів, зробити ремонт, оплатити поїздку під час відпустки.

До речі, ви можете открыть сайт в новой вкладке, щоб детальніше дізнатися про актуальні кредитні пропозиції.

Окремі види кредитів

Окремий вид споживчих кредитів - це експрес-кредитування. Даний кредитний продукт оформляється при наявності паспорта. Споживач не доводить свою платоспроможність. Оформлення здійснюється на менш вигідних умовах. Банки знижують ризики від такого кредитування за рахунок видачі меншої суми, підвищених процентних ставок і короткого терміну кредитування.

При цьому економічне становище в країні, велика частина автомобілів купується при оформленні кредиту в банку. Кредит на покупку автомобіля видають багато банків, які здійснюють кредитування населення. Автокредити бувають двох видів. Найбільш вигідне оформлення автокредиту здійснюється в банку при наявності довідки про доходи, а в деяких випадках, і поручителя.

На оформлення даного кредитного продукту йде близько двох робочих днів. Найпростіше оформити кредит особам, які вже мають позитивну кредитну історію або одержують заробітну плату на пластикову карту, випущену цим же банком. Оформити автокредит можна і в точці продажу автомобілів, де знаходяться представники певних банків.

Умови споживчого кредиту не настільки вигідні, але оформлення займає близько 2-х годин і здійснюється при наявності паспорта і водійських прав. Обидва види автокредиту припускають наявність початкового внеску в розмірі мінімум 10% від усієї вартості автомобіля.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99