Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Як отримати кредит з поганою кредитною історією?

Автор: Vladislav
01.07.2018 18:23

Часом, життя готує несподівані неприємні сюрпризи. Одним з таких сюрпризів може стати втрата роботи, хвороба або інша неприємність, через яку люди не можуть виконати зобов'язання по кредиту. Від таких проблем не застрахований ніхто, і торкнутися це може кожного. Якщо така неприємність сталася, і кредитна історія була зіпсована, впадати у відчай не варто. Вихід є завжди з будь-якої складної на перший погляд, ситуації.

Зараз активно розвиваються брокерські компанії, діяльність яких спрямована на допомогу в оформленні кредитів. Працюють ці компанії з різними проблемами клієнтів. Це і проблеми з кредитною історією і діючі прострочення, і навіть проблеми маленького доходу. Кожен, хто зіткнувся з проблемою зіпсованої кредитної історії, може звернутися за допомогою до брокерам. Брокерські компанії мають списки всіх банків і кредитних бюро існуючих на території країни. Знають, який банк з яким бюро працює.

До речі, получить кредит с плохой кредитной историей ви можете на сайті creditup.com.ua швидко та просто!

Мають можливість запитувати у бюро кредитних історій своїх клієнтів. Завдяки тому, що на сьогодні існує більше тридцяти кредитних бюро, завжди є шанс на підписання кредитного договору з банком. Справа в тому, що між бюро, так само як і між банками, існує конкуренція. Між собою даними про клієнтів вони не обмінюються. Кожен з існуючих банків працює з одним кредитним бюро. Це дає зрозуміти, що кредитна історія позичальника може зберігатися в одному кредитному бюро, в той час як в інших бюро інформація про проблеми відображатися не буде. Знаючи, який банк з яким кредитним бюро працює можна підібрати відповідний банк. Чим і займаються брокери. Підібравши правильний банк, вирішується проблема прострочень клієнта.

Кожен громадянин країни має право і сам зробити запит на кредитне бюро і дізнатися про дані, які в ньому зберігаються. Зробити це можна не більше одного разу на рік. І звичайно, за певну плату. Уявіть, якщо робити запит на всі тридцять існуючих бюро, це обійдеться в кругленьку суму. Брокерські компанії зроблять все самі, підберуть банк готовий видати кредит, протестують заявку, в разі необхідності, збільшать ймовірність проходження кредиту шляхом підняття скорингового бала. Відправлять заявку в банк.

Позичальник перейде вже на отримання кредиту. Тим самим заощадить час на оформлення і ходіння по банках. Висновок один, отримати в банку кредит може будь-який громадянин країни, з будь-якими проблемами кредитної історії.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99