Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Адвокат. Як правильно вибрати адвоката?

Автор: Vladislav
18.06.2018 21:27

Життя людини - найбільша першорядна цінність на Землі. У важкій життєвій ситуації людина змушена звертатися за допомогою до людей і довіряти їм своє життя. Якщо людина потрапила в неприємності, і йому потрібен адвокат, то має сенс серйозно підійти до цього питання.

Для того щоб результат справи став просто позитивним життєвим досвідом, слід серйозно підійти до вибору адвоката. Фахівці в області права і суду пропонують кілька найважливіших пунктів, на які слід звернути увагу.

Насамперед слід переконатися в тому, що це професіонал. Реальний адвокат надасть всі необхідні документи, запропонує свої послуги з представництва в суді. Інформація про нього буде в відповідних органах і організаціях.

Далі має сенс перевірити місце роботи майбутнього захисника. Він повинен значитися в будь-якої правової організації. У нього може бути оформлений адвокатський кабінет, як у адвоката kat.com.ua.

Незайвим буде дізнатися, яке минуле має адвокат, яка його сфера інтересів. Можна вивчити винесені рішення у справах, які вів цей фахівець. У цьому допоможуть сайти в мережі Інтернет. Якщо інформація про адвоката відсутня, то він має мало досвіду.

При першій зустрічі з майбутнім представником інтересів слід поговорити з ним «по душах». Потрібно дізнатися сферу інтересів людини. Також важливо зрозуміти, як він ставиться до всіх учасників справи.

Важливим є наявність документів, які будуть підтверджувати наявність певних взаємовідносин між правозахисником і клієнтом. Не менш важливим є і спосіб виплати гонорару. Не варто передавати гроші в обхід каси. Оплачувати послуги можна безготівковим розрахунком або в касу з оформленням чека. Сума гонорару у всіх випадках визначається індивідуально і призначається на договірній основі.

У ситуації, коли у людини немає можливості оплатити послуги адвоката, йому буде надано громадський захисник. Не варто його боятися: він цілком зможе представити свого клієнта в суді і вміло відстояти сукупність його прав. Безкоштовну захист може надати і знаменитий адвокат: за власним бажанням або в процесі у резонансній справі.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99