Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Що включає в себе ремонт «під ключ»

Автор: Vladislav
17.06.2018 22:23

Сьогодні проблему з ремонтом квартири можна вирішити без всяких на те проблем.

Так як існує багато компаній надають дані послуги. Головне визначитися з фінансовими можливостями і вибрати вид ремонту.

Основні види ремонту

На вартість ремонтних робіт від http://realstroyservice.kiev.ua впливає обраний вид ремонту:

* Капітальний ремонт квартир передбачає всі роботи в комплексі. Сюди входить і заміна всіх комунікаційних систем, вирівнювання підлог і стін, заміна дверних і віконних конструкцій, демонтаж старих перегородок і установка нових та інше;

* Косметичний ремонт проводиться у багато разів швидше і передбачає оновлення квартири. Так як тут виконується тільки заміна старих оздоблювальних матеріалів на нові;

* Ремонт дизайнерський - великий ремонт, який здійснює повне перетворення квартири і вимагає участь фахівця - дизайнера;

* Євроремонт схожий по своїй категорії з капітальним ремонтом тільки тут використовуються найсучасніші й дорогі будівельні та оздоблювальні матеріали.

Що включає в себе ремонт «під ключ»

Безумовно, всі види ремонтних робіт можна виконати самостійно, за умови, що є навички і знання в правильному його проведенні. Однак найкращим варіантом стане звернення в спеціалізовану компанію, яка виконає всі ремонтні заходи поетапно.

1. Тут буде складено проект, відповідно до якого і будуть виконуватися всі ремонтні роботи. Після створення проектної документації, підрядник складе кошторис витрат, яка включає в себе оплату за роботи і вартість матеріалів.

2. Після цього, якщо замовник залишається задоволений, бригада фахівців приступає до виконання. Вони проводять демонтаж, винос старих меблів і вивезення сміття.

3. Потім проводяться роботи по заміні комунікаційних систем.

4. Виконуються оздоблювальні роботи, з оформлення стін, підлог, стель та інше.

5. Заключним етапом проводяться роботи по усуненню будівельного сміття, вивіз його і готується повністю приміщення для проживання.

Ремонт «під ключ» передбачає відразу після виконання всіх робіт заселення замовника в готове приміщення для проживання.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99