Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Помилки, які гублять новий салон краси

Автор: Vladislav
15.06.2018 18:23

Б'юті-бізнес тільки здається красивим. Насправді він жорстокий і безжалісний. Які прорахунки в маркетингу та менеджменті допускають власники стартапів?

Конкуренція в індустрії краси зростає з кожним днем. Щоб її витримати і просто кажучи, не вилетіти в трубу, потрібно ретельно готуватися до стартапу в б'юті-сфері та добре орієнтуватися в правилах гри.

Побудувати компанію з нуля завжди непросто, особливо якщо вона перша, і у вас немає ділового досвіду подібного роду. Але ж не боги горщики обпалюють, і якщо ви скрупульозно пропрацюєте список найбільш частих помилок, які допускають новачки, завітаєте на курсы управления салоном красоты, зробите правильні висновки, то вам вдасться їх уникнути і залучити достатньо клієнтів в свій салон. Що це за помилки і промахи?

1. Відсутність бізнес-плану

Без нього дуже складно, а точніше, взагалі неможливо визначити:

  • ринок попиту і пропозиції у вашій галузі, ту його частку, на яку ви можете претендувати;
  • обсяги послуг, що поставляються і механізми, які дозволять їх забезпечити;
  • кількість робочих місць, організаційну структуру і систему оплати співробітників;
  • ваші фінансові витрати і перспективи.

Іншими словами, бізнес-план потрібен, щоб зрозуміти, наскільки буде вигідним ваше підприємство. А відкривати салон без відповіді на це питання, це все одно, що вирушати в плавання без карти і компаса.

Висновок: бізнес-план необхідно складати відразу ж після того, як у вас зародилася ідея відкрити салон краси.

2. Бажання отримати все відразу і зараз

Іноді новачкам салонного бізнесу здається, що найголовніше - у що б то не стало скоріше відкритися. Наслідком цього переконання може стати:

  • Неправильний розподіл наявних коштів. Здається, що якщо залучити до роботи побільше людей, то процес підготовки відкриття прискориться. В результаті купа грошей викидається практично на вітер без будь-якого позитивного ефекту. Більш того, відкриття салону часто ще більше затягується через неузгоджену роботи і виникаючих потім фінансових труднощів.
  • Відкриття салону в житловому будинку. Такі салони часто відкривають в елітних будинках з обгородженою територією. Власник вважає, що достатньо відкрити студію з помітною назвою, поставити перед входом рекламний щит «Ми відкрилися! Приходьте! »- і всі мешканці будинку буквально на наступний день прийдуть в салон. Однак на ділі виходить зовсім не так, і без правильно організованої реклами постійного потоку клієнтів в салоні не буде.
  • Придбання готового салону. Продавець зазвичай показує дуже привабливу статистику: щомісячний дохід, значно перевищує суму накладних витрат, швидка окупність вкладених коштів, значний потік клієнтів. І покупець, спокусившись на швидкий прибуток, часом забуває одну просту істину: ніхто не буде продавати курку, яка несе золоті яйця.

Пам'ятайте: не форсує подій, кожен свій крок зважуйте і прораховують, а вже потім починайте діяти

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99