Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Переваги мікрокредитів

Автор: Vladislav
11.06.2018 23:57

Зараз про мікропозик і мікрокредитах знають і чули все, навіть якщо не вдавалися до їхніх послуг. Цьому сприяє активна реклама подібних закладів (офлайн) і сайтів (онлайн). Затребуваність таких позик пояснюється тим, що для отримання не потрібно відстоювати черги, і дуже висока ймовірність схвалення заявки, чого не скажеш про банківські продукти. Мікрофінансові установи не цікавляться причиною, по якій позичальник звернувся до них, їх особливо не турбує кредитна історія. Попит на мікрокредити зростає з кожним днем, адже часто людям необхідно всього кілька тисяч до зарплати, на раптові потреби і в таких випадках просто безглуздо оббивати пороги банків.

Як і де дають мікропозики / мікрокредити?

Гроші під відсотки видають як офлайн, так і онлайн організації. Кожен вибирає те, що йому ближче. Багато ще не до кінця довіряють інтернету і йдуть в найближчий офіс, деякі вже давно оцінили зручність і комфорт онлайн послуг. Але і онлайн, і офлайн компанії об'єднує одне - вимоги до позичальників мінімальні, терміни видачі швидкі.

Отже, щоб взяти в борг https://cashinsky.ua/uk/mikrokredit/ у МФО позичальникові потрібно пройти наступні кроки:

  • • Звернутися в одну з компаній (офіс або сайт) і заповнити просту заявку. Вказувати тільки правдиві дані про себе.
  • • Дочекатися рішення кредитної установи.
  • • Отримати гроші.

Все легко і просто!

Переваги мікрокредиту / мікропозик на этой странице!

1. Багато хто не бажають вказувати цілі, на які знадобилися гроші, це може бути дуже особисте. Так ось, МФО НЕ будуть питати причину позики.

2. Чи потрібен тільки паспорт. І це не гучний лозунг - це насправді так. Одного документа досить.

3. Клієнту не доведеться доводити, платоспроможний він, тому що довідку про доходи надавати не треба, в анкеті просто вказується сума доходу без підтвердження.

4. Скоринг - ось причина швидкого розгляду заявки. Клієнту не доведеться відчувати стрес, доводячи кожне слово документами перед співробітником установи, автоматизована система сама все проаналізує максимально швидко.

5. Кредитна історія не враховується. У наш непростий час, коли багато хто вже встиг зіпсувати КІ отримати кредит в банках все складніше. МФО це знають і пропонують своїм клієнтам програми виправлення цих самих історій. Тобто дані про вчасно погашених позиках передаються в БКІ.

6. Після розгляду і схвалення заявки гроші перераховуються клієнту миттєво. Причому не тільки на банківські карти, але і електронні гроші.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99