Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Особливості прозорого лаку для металу

Автор: Vladislav
03.06.2018 11:05

Незважаючи на те, що метал є міцним і довговічним матеріалом, його поверхня все ж потребує захисту. Від часу і негоди вона може втратити свій бездоганний вигляд, тому варто подбати про те, щоб покрити виріб спеціальним лаком.

У чому особливість прозорого лаку для металу?

Особливості та види

Прозорий лак, призначений для покриття металевих поверхонь, може бути дуже різним. Незважаючи на це, всі подібні засоби здатні захищати вироби. Завдяки їм на поверхні металу не буде з'являтися іржа, перепади температур не будуть згубно впливати на нього, а це допоможе значно продовжити термін служби виробу. Крім того, такий засіб допомагає захистити метал від вологи, запобігти появі цвілі. Найчастіше використовують прозорий лак, про види якого більш детально буде розказано в даній статті.

До речі, на сайті http://lakokraska-ya.ru/lak-nc-62 ви можете придбати хороший антикорозійний лак за доступною ціною.

Якщо вибирати серед безбарвних лаків, то варто звернути увагу на поліуретановий засіб, який може бути матовим або глянсовим. Воно має водостійкий ефект, завдяки чому широко застосовується як в зовнішніх, так і у внутрішніх роботах. Найчастіше випускається прозорий лак у вигляді аерозолю. Аерозоль легко наноситься на будь-яку поверхню, не залишаючи патьоків, що вельми важливо. Крім того, такий вид лаку, як спрей, швидко висихає. Поліуретанові засіб - це водостійкий лак, який надійно захистить метал від пошкоджень і підвищить його зносостійкість.

Також це засіб використовують в якості основи перед нанесенням кольорового лаку або фарби на металеву поверхню.

Часто під час роботи з металом використовують так звані «НЦ» лаки (нітроцелюлозні). Одне з головних переваг даного засобу полягає в тому, що воно дуже швидко сохне. З ним можна буде значно прискорити будівельні або ремонтні роботи. Фахівці рекомендують використовувати його переважно для внутрішніх робіт.

До цієї ж категорії лаків можна віднести засіб на основі акрилу. Воно легко наноситься на металеву поверхню, а після висихання утворює непомітну прозору плівку, яка буде надійно захищати виріб. Акриловий лак відрізняється особливою стійкістю і здатний витримати навіть механічні пошкодження. Крім того, така поверхня довго не втратить свій ідеальний вид, незважаючи на вплив сонячних променів або сильного морозу. Також акриловий лак практично не має запаху, що дозволяє його використовувати і під час робіт всередині будинку.

Алкідний лак теж ідеально підходить для робіт всередині і зовні будинку. Найчастіше продається він у вигляді аерозолю.

Це засіб володіє всіма перерахованими вище якостями і стане надійним захистом для будь-якого металевого виробу.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99