Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Що слід врахувати при виборі вхідних дверей

Автор: Vladislav
03.06.2018 00:00

Квартира насправді є фортецею для проживаючих у ній людей. Тому цілком зрозуміло, чому вона повинна бути абсолютно неприступною для всіх інших, а за це питання відповідає, як раз, вхід в житло.

 

Так, надійні вхідні двері є гарантом того, що в вашу квартиру не потраплять сторонні люди. Варто зазначити, що на сьогоднішній день вибір представлених вхідних дверей дуже великий. Тому дуже складно з величезної кількості пропозицій відшукати найбільш правильну. Отже, що потрібно врахувати при виборі вхідних дверей?

Перш за все, варто відзначити, що конструкція дверей дуже проста, і складається з дверної коробки, полотна, замкових петель і механізмів. Для квартирних дверей товщина стали полотна дорівнює 2-2,5 мм. З коробкою дверне полотно з'єднують за допомогою петель, які обов'язково ховаються всередину під час закриття дверей. Це не допустить появи можливості зрізу. Петель може бути як дві, так і три або чотири.

Не забудьте звернути увагу на замок. Так, краще, якщо він буде не один, і з різними механізмами. Це максимально ускладнить проникнення в будинок сторонніх, так як для розкриття різних видів замків потрібна додаткова кваліфікація.

Дуже важливим питанням при замовленні дверей є правильне зняття вимірів з отвору. Це пов'язано з тим, що дуже часто можна зустріти нестандартні розміри отвору, а щоб не помилитися в розмірах, це справа слід доручити професіоналові-заміряє. До слова, у багатьох магазинах послуги заміру отвору є абсолютно безкоштовними.

Після визначення розміру можна приступати до вибору самих дверей. Перш за все, всі двері відрізняються за своїм дизайном. Так, на головний каркас з металу встановлюють спеціальне сталеве полотно з обробленою поверхнею, яка може імітувати різні матеріали, наприклад, камінь або дерево. Можна віддати перевагу двері з дзеркалом. Як бачите, варіантів може бути маса, і кожен зможе вибрати найбільш підходящий для себе варіант.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99