Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Автоакумулятор: якого виробника вибрати?

Автор: Vladislav
30.05.2018 01:59

Придбання нового акумулятора необхідно в разі поломки старого або при його неякісній роботі. Також заміна або додаткова оснастка потрібні при збільшенні енергоспоживання транспортного засобу в зв'язку з установкою більш потужної аудіосистеми або додаткових елементів у вигляді лебідки. Перед придбанням і вибором фірми виробника, слід визначитися з необхідною конструкцією.

Основні моменти при виборі акумулятора

Існує три варіанти конструкції:

1. Найпростіший тип конструкції - це свинцево-кислотна модель. Варто даний варіант недорого, продаються обслуговуються / необслуговувані моделі. Стійкі до перезарядки.

2. Гелеві акумулятори продовжують роботу навіть при сильному розряді батареї, але необхідно дотримуватися прописані виробником умови зарядки. Завдяки тому, що в акумуляторі знаходиться не електроліт, а густа кислота, яка щільно ізольована, пристрій може функціонувати під будь-яким кутом. Мінусом є дорожнеча придбання.

3. AGM об'єднує плюси перерахованих вище типів акумуляторів. Всередині знаходиться електроліт, який просочує волокна між пластинами. До мінусів відноситься висока чутливість до розрядки / зарядки: не відповідає рекомендаціям виробника підзарядка може вивести пристрій з ладу.

Вибираючи виробника для замены автоаккумулятора, варто зробити акцент на транспорті. Якщо автомобіль старий, то підійде свинцево-кислотна модель. На нове авто слід встановлювати AGM, що дозволить отримати максимальний струм при старті. Гелевий підійде для авто з потужною аудіосистемою і додатковими елементами у вигляді лебідки.

Щоб вибрати відповідного виробника акумулятора, який надає пристрій за доступною вартості, варто відвідати каталог і вибрати необхідну модель.

Визначившись з вищенаведеними параметрами, слід приступити до вибору виробника.

Акумулятори Excell

Універсальний варіант пристрою для холодного клімату, так як видає високий рівень пусковий потужності. Встановлюється на транспортні засоби різних моделей, а також марок (98% моделей автотранспорту). Підходить для постійних поїздок із середнім електронним обладнанням автомобіля.

Акумуляторні батареї Energizer

Користуються високим попитом в Європі. Завдяки спец. добавкам в сплаві електродів, довговічність пристрою стає значно вище. Є необслуговуваних (не вимагають доливання). Збільшена ізоляція завдяки подвійному корпусу. Модель нечутлива до перепадів температур і сильної вібрації.

Виробник Decaro

Відрізняється підвищеною опірністю до низького рівня розряду. Здійснюється швидка зарядка. Також має подвійну систему захисту, що забезпечує довгий термін експлуатації і захист від пошкоджень. Відмінно ізольований.

Varta

Має широке поширення по всьому світу за рахунок німецької якості виготовлення. Володіють підвищеною надійністю і високим рівнем потужності. У нових моделях застосовується технологія PowerFrame, що дозволяє виробнику акумуляторів обійти конкурентів за якістю і потужності конкурентів.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99