Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Як знайти посередника для покупок в Китаї?

Автор: Vladislav
29.05.2018 11:45

Плануючи здійснювати поставки з Китаю, важливо організувати процеси доставки, правильно заповнити дозвільні та митні документи, а також розібратися з іншими організаційними питаннями. У подібних ситуаціях багато підприємців вирішують звернутися в спеціалізовану компанію, яка має досвід в організації міжнародних вантажоперевезень. Посередник в Китаї не тільки допомагає організувати успішну доставку, а й гарантує безпеку вашого вантажу, головне розуміти, як знайти посередника для покупок в Китаї, який не підведе.

Варіанти пошуку

Важливо пам'ятати, що посередник з Китаю повинен не перший рік працювати в сфері вантажоперевезень, мати гарну репутацію і надавати відповідні гарантії. Спробуємо розібратися, як знайти посередника в Китаї, детальніше в этой статье. Почати пошуки можна скориставшись наступними варіантами:

Запит в інтернет. В даному випадку достатньо ввести запит в рядок пошуку, наприклад, «посередник в Китаї», і пошуковик запропонує перелік компаній, які надають посередницькі послуги з доставки та викупу товарів з Китаю.

Тематичні форуми. Скориставшись тематичними форумами, ви можете задати питання користувачам або відкрити існуючі гілки зі схожими питаннями, де вже обговорювалося, послугами яких посередників в Китаї для відправки варто користуватися.

Соц мережі. Посередник закупівель в Китаї також може знайтися в соціальних мережах. Сьогодні багато компаній крім офіційних сайтів мають акаунти груп і співтовариств. Зручність даного варіанту в тому, що, як правило, користувачі залишають в групах свої відгуки.

Надійний посередник в Китаї: як перевірити?

Надійний посередник в Китаї - запорука успішної доставки і отримання саме тих товарів, які ви замовляли. Сьогодні послуги посередника в Китаї пропонують багато компаній, однак щоб вибрати дійсно надійного партнера необхідно:

Уважно вивчити умови роботи посередника. Дізнатися тарифи на послуги, маршрути перевезення, терміни доставки, гарантії. Уточнити надає посередник для покупок в Китаї можливість відстеження стану замовлення і місця розташування вантажу, наявність страховки і оформлення необхідної документації.

Вивчити відгуки про посередника. Перш ніж укладати договір, доцільно пошукати в інтернеті інформацію про компанію в інтернеті, на форумах і в соцмережах.

Зв'яжіться з клієнтами посередника. Використовуючи функціонал соціальних мереж, ви легко зможете знайти клієнтів, які вже встигли скористатися послугами зацікавив вас посередника, і обговорити з ними, наскільки вони задоволені співпрацею з даною компанією.

Зв'яжіться з посередником. Зв'язавшись з менеджерами компанії-посередника, ви зможете задати ваші запитання, уточнити інформацію, яка вам незрозуміла, і оцінити, як менеджери спілкуються з потенційними клієнтами.

Вибирайте посередника саме з Китаю. Купівля в Китаї через посередників буде найбільш вигідною, якщо ви будете співпрацювати з компаніями, що мають представників у Китаї. У подібному випадку вам не доведеться переплачувати, як у випадку появи ще декількох посередників. До того ж, укладаючи договір безпосередньо, ви можете бути впевнені, що вся відповідальність лягає на плечі однієї компанії.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99