Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Як зробити фастфуд менш шкідливим?

Автор: Vladislav
22.05.2018 23:23

Правильне харчування - це звичайно добре, але погодьтеся, іноді так хочеться не салату з свіжих овочів, і не м'яса зі сложноуглеводним гарніром, а улюбленою піци і чізбургери. Але що робити, якщо після таких зривів всі попередні праці сходять нанівець? Для цього потрібно зробити поїдання фастфуду менш шкідливим, так, це можливо!

Почнемо з піци

Перше, на що потрібно звернути увагу при її виборі - це товщина тесту. Краще вибирати тонку італійську піцу без товстих кірок. Вона і смачніше, і начинка більше відчувається, і калорій в ній менше ніж раз на два.

Далі - начинка. Краще вибирати піцу з фаршем, а не ковбасою, нехай в ній буде багато овочів, грибів, оливок, томатного соусу. Так вона буде і соковитіше, і калорій знову ж буде менше.

Також звертайте увагу на кількість сиру, яким піца посипана. Чим сиру більше, тим звичайно, краще, але якщо піца просто потопає ньому - краще вибрати інший варіант.

Ще один секрет - є піцу ножем і виделкою, так ви будете їсти повільніше, ніж якщо просто відкушувати від шматка. Так можна їсти і берлинские пончики.

Гамбургер

Якщо дуже вже хочеться котлету з булкою, зовсім необов'язково з'їдати гамбургер розміру king size. Повірте, навіть простого бургера вистачить, щоб наїстися і задовольнити бажання поїсти вредненького. Не потрібно двоповерхових і тим більше триповерхових споруд. До речі, вас може зацікавити заказ гамбургеров в Киеве.

Котлету краще вибирати рибну, курячу або з яловичини.

Знову ж краще, якщо в гамбургері буде зелень, огірочки, помідори.

Картопля фрі

Скажімо прямо - картопля та інші речі, смажені в маслі, важко зробити більш корисними.

Однак якщо хочеться смаженої картопельки - можна знайти вихід - приготувати вдома в духовці з мінімум масла, або ж брати в кафе найменшу порцію.

І звичайно, відмовтеся від жирних соусів.

Простий спосіб не переїсти фастфуду

І ще один секрет - якщо прямуєте в кафе швидкого харчування, і ваші друзі беруть велику піцу, величезні сендвічі, а ви вирішили обмежитися одним шматочком піци, або маленькою картоплею, виберіть ще що-небудь - більшість кафе і піцерій пропонують різноманітні салати або ж пирог слоеный.

Так, на додаток можна взяти овочевий салат або грецький, або морквяні палички. Так ви і наїдяться, і свою порцію шкідливої, але улюбленої їжі отримаєте без особливої ​​шкоди для фігури.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99