Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Ремонт доїльних апаратів

Автор: Vladislav
21.05.2018 15:40

Кожна сільскогосподарська техніка має обмежений ресурс роботи, тому з часом виростає необхідність технічного обслуговування обладнання. Ремонт доїльних апаратів також стає у певний момент необхідним. Це відноситься до будь-яких, навіть найсучасніших моделей. При виникненні несправностей важливо звернутися за допомогою до кваліфікованих майстрів. Треба пам’ятати, що самостійне втручання може призвести лише до погіршення ситуації.

 

Інтернет-магазин Дамілк пропонує широкий спектр доїльних апаратів, а також сервісне обслуговування обладнання. Ремонтуються агрегати власного виробництва та обладнання інших компаній, наприклад, «Бурёнка». Усуненням несправностей займаються професійні робітники, тому агрегат відновлюється за короткий проміжок часу.

Щоб обладнання працювало довгі роки і не ламалося, необхідно виконувати правила розміщення та роботи техніки.

Умови функціонування доїльних апаратів

Для якісної роботи обладнання важливо забезпечити необхідні умови. Якщо техніка функціонує у кращих умовах, то й ремонт доїльних апаратів знадобиться як можна пізніше. Для подовження експлуатаційного терміну важливо виконати такі рекомендації:

  • незалежно від типу насоса, необхідно підтримувати у приміщені температуру не нижче 5 градусів. Оптимальні показники – +10-+15о;
  • двигун і доїльне обладнання треба розміщувати окремо один від одного, при цьому обидва приміщення повинні опалюватися та вентилюватися, задля якісного виводу продуктів роботи ротору та мотору;
  • електричні комунікації повинні бути надійними, треба нівелювати можливість перепаду потужності.

Виконання перерахованих умов значно знижує ризик, при якому виникнуть несправності доїльного апарату. Це не є гарантією повного захисту від неприємностей, адже оператори не завжди підтримують режим роботи. До того ж часто неадекватно виконуються рекомендації техніки безпеки.

Експлуатаційні правила роботи доїльних апаратів

Робота агрегатів повинна відповідати декільком умовам, інакше можуть виникнути проблеми. При виникненні значних порушень у експлуатації обладнання, відремонтувати доїльний апарат складно, що призведе до додаткових витрат. Тому краще заздалегідь підстрахуватись і працювати, дотримуючись таких умов:

  1. запускати агрегат лише у призначених для цього приміщеннях, у яких відсутня можливість попадання прямих сонячних променів на обладнання;
  2. не перекручувати магістралі;
  3. слідкувати за електричними комунікаціями;
  4. слідкувати за показниками вакууму;
  5. дотримуватись режиму роботи – чергувати робочий процес з відпочинком. Необхідні для цього проміжки часу вказані у супутній технічній документації.

Також не можна завдавати обладнанню удари, що цілком природньо і стосується техніки будь-якого типу. Використання таких порад продовжить функціональність агрегату.

Несправності доїльних апаратів, які потребують втручання професіоналів

Загалом, звертатися до сервісного центру необхідно при появі будь-яких проблем функціонування обладнання. Основні несправності, які потребують ремонту доїльних апаратів, виглядають так:

  1. відсутність вакууму, падіння, стрибки або підвищення тиску у системі. Проблема може бути у відсутності герметичності системи, забрудненні магістралей, поламках вакуумметру та вакуумного регулятора;
  2. не запускається двигун. На це може впливати система захисту від перенавантаження. Також причиною часто стає поламка запобіжника або перемикача;
  3. погіршення продуктивності насосу. В такому разі можливим рішенням є зміна пластин. Причиною також можуть бути проблеми енергозабезпечення;
  4. низький рівень масел, його тік у зворотньому напрямку. Проблема у регулюванні рівня змащувача, забрудненні шайби або підшипника;
  5. перевищення рівня гучності. Проблеми з глушником, відсутність дренажу, тощо.

Усі перераховані несправності доїльних апаратів можна виправити самостійно, але це може призвести до виникнення більшої поламки. Тому необхідно звертатись за допомогою професіоналів.

Ремонт доїльних апаратів

Сервісний центр Дамілк

Виробник агрегатів для доїння пропонує професійну допомогу при виникненні несправностей (https://damilk.com.ua/ua/customer-service/). Для цього достатньо зв’язатися з компанією за телефонами +38 (067) 855 05 35, +38 (066) 514 99 97 і відправити пристрій за адресою: місто Харків, проспект Московський, 273. Наші спеціалісти впораються з несправностями різного рівня складності.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99