Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Транзакції з Bitcoin: Як анонімно перевести біткоіни?

Автор: Vladislav
17.05.2018 12:12

З кожним днем ​​все більше людей в світі починають користуватися криптовалюта, і зокрема біткоіни. Адже насправді, криптовалюта в наш час це така своєрідна «золота лихоманка». І це не дивно, адже транзакції з біткоіни повністю анонімні!

Варто відразу пояснити, що «анонімність» біткоіни має на увазі той факт, що всі транзакції прив'язані виключно до вашого гаманця, до якого не прив'язані ні ваша банківська карта, ні ваші персональні дані. Детально про це пише Cryptotoken.

Однак не варто обманюватися про повну анонімність, адже в разі виведення криптовалюта або покупки чого-небудь з доставкою додому вам доведеться вказати свої персональні дані (по крайній мірі, своє ім'я). Ну а якщо згадати, що всі дані про транзакції знаходяться в загальному доступі (доступні будь-якому користувачеві мережі Bitcoin), то виходить і анонімності як-би немає ...

Але чи варто турбуватися про це? Насправді більшості користувачів даної мережі не варто турбуватися про розкриття своєї особистості, але все ж бувають випадки.

Між іншим, вас може зацікавити Apitrade - сервіс автоматичної торгівлі і арбітража на криптобіржах.

Ось, наприклад, ви отримали оплату в біткоіни за роботу під певним псевдонімом (ніком). Тепер же ви хочете перевести в готівку свої кошти, але без використання певних «міксерів» ви розсекретили свою особистість (а роботодавець зможе дізнатися ваше справжнє ім'я). Саме тому і слід використовувати так звані «міксери», які дозволяють заплутати і роблять встановлення зв'язку між вашою особистою інформацією і никнеймом просто неможливим. Саме про таких «міксерах» для біткоіни ми і поговоримо нижче.

Біткоіни «міксери»: Як працює цей сервіс

Щоб «перемішати» свої біткоіни і продовжити анонімно використовувати мережу Bitcoin слід в першу чергу створити спеціальний гаманець. Однак даний гаманець може підключатися до мережі лише за допомогою гучного анонімного браузера Tor. В інтернеті є безліч подібних гаманців, але найбільш популярним є Electrum. В налаштуваннях гаманця (у вкладці «tools») слід встановити порт 9050, щоб все з'єднання відбувалося через потрібний нам браузер (Tor).

Звичайно ж, необхідно встановити і сам браузер Tor, адже як без цього ви в нього зайдете? У вкладці «receive» браузера вам потрібно створити кілька адрес (від 2 і до 5). Далі слід відкрити вебсайт біткоіни-міксера, вказавши при цьому адреси своїх біткоіни-гаманців, згенеровані Electrum.

Далі ж за вас все зробить «міксер». Його суть полягає в тому, що він отримує ваші біткоіни і відправляє їх на різні адреси в різний час, після чого (на це піде якийсь час) ви отримуєте всю суму назад, але в змішаному (з «затертими» слідами) вигляді. Після цих дій відстежити ваші біткоіни практично нереально, так що і особистість вашу НЕ розсекретять.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99