Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Григорій Маленко: Які технології використовують українські політики і бізнесмени, щоб відбілити репутацію

Автор: Vladislav
08.05.2018 23:49

Григорій Маленко, керуючий партнер агентства SERM, розповів про те, як правильно «опустити» негатив в результатах видачі пошукових систем, чи існують погані люди і що робити, якщо ви стали інтернет-мемом.

Розповідає Григорий Маленко:

Дівчина-депутат дніпровського обласної ради виклала на сторінці в Facebook кілька фотографій в нижній білизні. Матеріали про неї тут же з'явилися в медіа, і депутат почала писати журналісту, який використовував ці компрометуючі фото, з погрозами закрити видання. Вона також зажадала у автора 2 тисячі доларів на майбутнє видалення знімків і статей «з інтернету». Депутат щиро вважала, що існують люди, які мають «партнерські відносини з Google» і можуть за певну таксу прибрати весь «нехороший» контент.

Таких фахівців-чарівників немає. Найкраще, що депутат могла б зробити в розпал репутаційної бурі - нічого не говорити, закрити профіль у соціальній мережі і почекати. Але так роблять одиниці - інші продовжують погіршувати ситуацію, доводячи її до небезпечних масштабів. Відлуння цих скандалів можуть ще довго спливати в пошукових системах, отруюючи бізнесу або приватній особі життя. Спеціаліст в SERM може допомогти аудиторії «забути» про скандали, які ще недавно були обговорені в інтернеті з великим напруженням.

SERM - Search Engine Reputation Management - це «управління онлайн-репутацією в пошукових системах», але на практиці сюди підключається ще і управління репутацією в бурхливому інформаційному потоці соціальних мереж. SERM - це поєднання інструментів традиційного PR і SEO.

Як видалити репутаційний негатив з пошуку?

70% в першій десятці сайтів будь-якої країни світу - це пошукові системи або соціальні мережі, найбільш відвідувані ресурси. Управління онлайн-репутацією відбувається в цих двох напрямках, миттєвого ефекту тут не буває. На якісна зміна видачі по запитах клієнта в пошуковій системі, з мінімальними витратами і максимально «екологічно», тобто без видалення матеріалів з сайтів або «хабарів» ресурсів за ігнорування негативу про суб'єкта, буде потрібно 3-4 місяці.

Щоб виправити онлайн-репутацію бізнесу, політика або іншої особи, яка зробила щось «не те», потрібно діяти прагматично і поетапно.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99