Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Як вибрати компанію з митного оформлення вантажів

Автор: Vladislav
22.04.2018 21:49

Оформлення вантажів на митниці або їх декларування є обов'язковим при перетині кордону. Цей процес пов'язаний з певними формальностями та поруч необхідних документів, які обов'язково повинні супроводжувати товари при переміщенні їх через кордон держави. Працюючи з розмитненням вантажів або товарів в Києві, важливо враховувати всі їх особливості, вид і склад.

Під час будь-якого виду перевезень компанії можуть стикатися з тим, що вантаж втрачений, зіпсований або не укомплектованний. І такі ситуації перевізники намагаються зводити до мінімуму. Щоб подібних проблем не виникало, важливо продумано вибирати компанію, яка буде займатися вантажоперевезенням і оформляти пакет документів, необхідний для проходження митниці.

Що важливо в митному оформленні

У кожного виду перевезених через кордон товарів можуть бути свої правила заповнення митної декларації, і людина, яка буде виконувати цю роботу, обов'язково повинен про них знати. Вирішення питань на митниці може бути пов'язано з певними проблемами, які важливо вирішити швидко. І зробити це легше, маючи всі необхідні знання митного та податкового законодавства, що відноситься до митниці, і досвід роботи в логістиці.

Найбільшу кількість проблем створюють ситуації, коли партія товарів готова до відправки, але при цьому незакінчений процес оформлення документів (транспортних, супровідних) або вони неузгоджені. Митний брокер з досвідом роботи здатний знизити виникнення таких ситуацій до мінімуму, їх навички допомагають здійснювати таможенное оформление грузов швидко і чітко.

Існує мінімальний пакет документів, які будуть необхідні для розмитнення товару з імпорту, експорту, перевезення товарів в іншу країну:

  • Зовнішньо-економічні договори, рахунки-фактури та будь-які інші документи, що характеризують вантаж.
  • Необхідні будуть пакувальні листи та транспортні накладні, документація, яка підтверджує вартість товару у валюті і його оплату в разі, коли договірними умовами обумовлена ​​передоплата.
  • Будуть потрібні платіжні доручення.
  • Потрібні всілякі дозволи державних служб. Сертифікати походження товарів, а також гігієнічні, безпеки, ветеринарні - в залежності від видів товару.
  • Також необхідні ліцензії на ввезення товарів або їх вивезення, які завіряються органами, що займаються видачею сертифікатів.

Компанія ТАС – Трейдінг надає послуги з митного оформлення імпорту, експорту та розмитнення автомобілів для фізичних, юридичних осіб. Фахівці компанії надають професійну консультацію. Вони мають досвіт в отриманні дозвільних документів, також визначить митний код, розрахують вартість митних платежів. Для Вас допоможуть оформити митну оцінку та розмитнити вантаж, автомобіль, вчасно та економічно.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99