Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Павло Барбул: біографія

Автор: Vladislav
18.04.2018 11:25

Павло Барбул - керівник однієї з найбільших державних компаній-спецекспортерів «Спецтехноекспорт» (одне з підприємств держконцерну Укроборонпром).

Ця компанія займається експортом і імпортом товарів військового та подвійного призначення, інвестуванням в розробку нових оборонних технологій, а також займається маркетингом українського ВПК на міжнародних ринках. В управлінні Павла Барбуль знаходяться стратегічно важливі напрямки військово-технічного співробітництва України з іноземними державами, а відповідно - багатотисячні контракти на експортні поставки військової продукції українського виробництва. Хто ж такий Павло Барбул, що про нього відомо і як він з'явився на горизонті українського топ-менеджменту ми детально розглянемо в цьому матеріалі.

Освіта

Закінчивши загальноосвітню школу, Павел Барбул виграв грант FLEX, який забезпечив йому річну навчання в американській школі Lawrence High School. Під час навчання в штатах Барбул привів свої знання англійської мови в досконалість, познайомився з американськими бізнес моделями, багато подорожував по штатах.

Повернувшись в Україну, Павло Барбул вступив до Академії зовнішньої торгівлі при Міністерстві економіки на факультет міжнародного права. У 2007 році отримав червоний диплом бакалавра. Далі - навчання на магістратурі на тому ж факультеті права, але вже в університеті фінансів та міжнародної торгівлі при Міністерстві фінансів України. У студентські роки Павло Барбул був громадським активістом і віце-президентом студради. За досягнення у навчанні та активну громадянську позицію отримував Президентську стипендію. З четвертого курсу університету Павло Барбул почав працювати юрисконсультом в «ТД Укрсельхозмаш» - ця компанія на той час керувала сільськогосподарськими активами корпорації Інтерпайп, що належить Віктору Пінчуку.

Крім університетської освіти Павло Барбул став офіційним фахівцем з фондового ринку України, отримав дозволу на управління активами і ведення діяльності реєстратора цінних паперів.

Кар'єрні сходи

У 2007 році Павло Барбул почав працювати в «Арцингер і партнери». Там юрист Барбул супроводжував своїх клієнтів з питань financial law, corporate law, asset management, intellectual property rights, M & A. У той час серед клієнтів Павла Барбуль були великі приватні і державні корпорації з таких галузей як сільське господарство, машинобудування, банківська діяльність, інформаційні технології.

Під час роботи юридичним консультантом Павло Барбул отримав свідоцтво адвоката, після чого почав займатися вирішенням судових справ своїх клієнтів. Також, Барбул встиг побути позаштатним співробітником ІСЕМВ НАНУ, складався в групі консультантів Мінінфраструктури.

У 2010 році Павло Барбул перейшов на роботу в банк з міжнародним капіталом «SwedBank», де був начальником відділу примусового стягнення боргів. За інформацією з відкритих джерел, Барбуль довірили в управління 1 млрд гривень проблемної заборгованості. Аналіз судових реєстрів свідчить про те, що Барбул брав участь в сотнях судових процесів, які повертають банку і його вкладникам їхні кошти і майно.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99