Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Бізнес план ферми

Автор: Vladislav
12.04.2018 23:35

Ферма, як бізнес в галузі сільського господарства, завжди популярний у населення. Необхідно визнати, що протягом тривалого часу лише мала кількість фермерів і підприємців вело бізнес за допомогою бізнес-плану. В основному тільки найпрогресивніші і сучасні бізнесмени перед покупкою стада або перед початком реалізації проекту використовували математичні розрахунки для попередньої оцінки економічної ефективності передбачуваних інвестицій.

На жаль, велика частина керувалася розрахунками «в зошиті», а то й зовсім діяла «за натхненням» або за порадами знайомих. Ведення фермерського бізнесу в сліпу показало свою вразливість в період значного коливання курсів валют, коли багато зазнали збитків, хоча здавалося б, повинні навпаки отримувати понад прибуток в умовах стратегії імпортозаміщення.

Об'єктивно - ведення будь-якого бізнесу без бізнес-плану ризиковано. І це не тому що ми продаємо таку послугу, як бізнес-план, а тому що підприємцю потрібно мати структуровану карту бізнес-процесів, куди можна занести всі показники проекту і подивитися, що відбувається з окупністю, рентабельністю, чистим грошовим потоком ферми. Ті фермери, у кого такий інструмент, як бизнес план фермы є, бачать перші коливання бізнесу і можуть швидше відреагувати на них, вчасно коригуючи свою стратегію.

Вам потрібен адекватний, зручний і зрозумілий інструмент управління вашим фермерським господарством. Такий фінансовий продукт, як бізнес-план, не повинен і не може коштувати дешево, тому що дешевизна такого бізнес-плану нічим не виправдана.

До розрахунків бізнес-плану ферми потрібно підходити строго індивідуально, маючи в вашій команді технолога, зоотехніка, ветеринара, які розкажуть, а ми занесемо в ваш бізнес-план ферми такі технічно важливі деталі, як:

  • конкретні особливості породи, які впливають на зміст, надої, продуктивність, мясність
  • розподіл особин всередині стада (кнури, свиноматки, підсвинки, ремонтне поголів'я і т.д.)
  • параметри життєвого циклу кожної особини
  • параметри вакцинації на кожному етапі життєвого циклу особин кожного типу всередині основного і ремонтного стада
  • параметри годування і склад кормів на кожному етапі життєвого циклу
  • параметри і графік проведення санітарних, ветеринарних і гігієнічних процедур
  • витрати на будівництво підприємств тваринницького комплексу (таких як: стайні, свинарники, корівники, телятники, крільчатника, пташники, інкубаторії) і сільськогосподарського комплексу (таких як: теплиці, оранжереї), а також будівель і споруд виробничо-технічного призначення (комплекси для вирощування грибів )
 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99