Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Переваги кредитів онлайн

Автор: Vladislav
20.03.2018 22:38

Стрімкий розвиток технологій перетворює в реальність те, про що 20 років тому писали фантасти. У ХХ столітті складно було уявити, що покупець може оформити кредит онлайн на карту в короткий проміжок між моментом, як він вибрав товар на полиці - і як відніс покупку на касу. Але на дворі 2018 рік, і на отримання швидкого позики йде 10-15 хвилин.

 

Де можна взяти кредит онлайн на карту?

Сфера кредитування швидко розвивається, тому все більше банків і фінансових компаній намагаються надати споживачеві цю популярну послугу. В кожному випадку є свої плюси і мінуси.

Банки вимагають об'ємний пакет документів для оформлення кредитів. Незважаючи на те, що вони йдуть на поступки клієнтам, що оформляє кредит онлайн, паперова тяганина залишається суттєвою. До того ж, необхідно мати хорошу кредитну історію, і якщо хоч один раз була прострочення платежу, ймовірність отримання грошей зменшується. Але суми, що видаються банком, набагато більше, ніж у мікрофінансових компаній, як і термін, на який можна отримати позику.

Організації, що видають швидкі позики, просять клієнта пред'явити лише паспорт та ІПН. Позика видається практично завжди, кількість відмов за позикою прагне до нуля. Деньги в кредит онлайн можуть отримати навіть студенти - починаючи з 18 років, фрілансери, у яких немає довідки про доходи, співробітники фірм, де зарплату платять у конвертах. Верхня вікова планка у різних компаній відрізняється. Гроші пропонують різні, наприклад, компанія ШвидкоГроші клієнтам, які звернулися за позикою вперше, видає від 500 до 5000 гривень. При повторному зверненні сума може бути збільшена.

Термін, на який можна взяти гроші, становить від 1 тижня до місяця з можливістю продовження - необхідно тільки виплатити відсотки. Так як суми невеликі, немає небезпеки залізти у великі борги, як це трапляється з банківськими позиками.

Термінові кредити зручні в разі нецільових позик, адже банки не тільки вимагають вказати мету позики, а й можуть відмовити в грошах, якщо мета здається сумнівною - наприклад, на лікування або повернення боргів.

Кредит онлайн оформляється швидко і просто, система автоматизована. Якщо у клієнта виникають питання, він може проконсультуватися по телефону з фахівцями компанії, вони допоможуть правильно заповнити анкету. Перша позика, оформлений через інтернет, більшість організацій видають в одному зі своїх відділень, а потім можна відразу отримувати гроші на карту.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99