Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Види і поради щодо вибору дитячих таборів

Автор: Vladislav
20.03.2018 22:31

З настанням літа і шкільних канікул багато батьків замислюються над тим, куди відправити відпочивати своєї дитини. Кращим місцем для відпочинку вважаються дитячі табори, де можна відпочити, познайомитися з цікавими хлопцями і поправити своє здоров'я.

Вибрати кращий дитячий табір допоможе туроператор дитячого відпочинку, який також продає путівки в дитячі табори, розташовані в найбільш екологічних і мальовничих куточках. Перш ніж відправити свою дитину відпочивати, слід визначитися з типом табору і його основними особливостями. Залежно від програми перебування табору для дітей поділяються на такі види:

Спортивні, де дітки розвивають свої фізичні здібності, беруть участь у спортивних іграх, різних конкурсах і змаганнях.

Табори з оздоровчим ухилом - це найкраще місце для дітей, що мають хронічні захворювання та інші проблеми зі здоров'ям. Як правило, такі табори знаходяться за містом, біля моря і в екологічно чистих місцях. Подібні установи працюють цілий рік. Їх робота спрямована на те, щоб поліпшити загальний стан здоров'я дітей. В ДОТ дітки проходять лікувальні курси, беруть морські і сонячні ванни, а також харчуються тільки корисною їжею.

Табори-санаторії також спрямовані на зміцнення імунітету дітей. Для того щоб поїхати відпочивати в такий табір, батькам потрібно отримати довідку від дитячого педіатра.

Шкільні та освітні табори jamm.com.ua. У таких місцях дітки проводять літні канікули і спілкуються зі своїми однолітками.

Також табори бувають трудовими і військово-патріотичними. В окрему групу відносять табори для дівчаток і попередження для розвитку лідерських якостей.

Як вибрати табір для дитячого відпочинку?

Щоб дитина була задоволений відпочинком і з посмішкою на обличчі згадував літні канікули, при виборі табору потрібно враховувати його побажання, а також звертати увагу на такі моменти:

  • місце розташування установи;
  • принципи роботи табору;
  • тривалість зміни;
  • тип харчування;
  • умови проживання.

Головним завданням табору є оздоровити дитину, відвернути його від турбот і розширити коло спілкування. У таборах діти знаходять нових друзів, вчаться виконувати колективну роботу, а також виробляють у своєму характері необхідні для життя риси.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99