Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Чому люди купують iPhone?

Автор: Vladislav
09.03.2018 00:28

Є кілька факторів, які пояснюють, чому люди купують продукцію компанії Apple. Зокрема, мова йде про найпопулярніші гаджетах від компанії з Купертіно - смартфонах iPhone. Здавалося б, їх ціни, м'яко кажучи, високі, але це чомусь не зупиняє людей. Зараз все більше користувачів віддають перевагу пристрою на iOS. Давайте розберемося з чим це пов'язано.

Фактор №1. технологічний

Компанія Apple свого часу стала першим виробником, який представив смартфон з сенсорним екраном. Сенсорні екрани в той час не можна було вважати новинкою, але саме у Apple вийшло довести цю технологію «до розуму». На той час перший iPhone, дійсно, був революційним. Жоден телефон не міг похвалитися такими характеристиками. Та й оптимізація заліза і операційної системи була на висоті. В теперішніх iPhone все так же і залишилося. Строго кажучи, залізо смартфонів від Apple багато в чому відстає від флагманського заліза під Android. Але завдяки глибокій оптимізації ОС і начинки ризики збою в роботі iPhone мінімальні. Це і є першим фактором, що впливає на вибір людей. Навіщо купувати «глючний» і нестабільний Android, якщо під рукою є надійний, як скеля, iPhone? Однак до теперішніх iPhone це жодним чином не стосується. Після смерті Стіва Джобса компанія Apple почала котитися по похилій. І тепер, замість надійності та інновацій ми отримуємо глючний і «недопіленние» моделі смартфонів. До чого в подальшому призведе така поведінка «яблучників» ми дізнаємося трохи пізніше.

До речі, ви можете айфон х купить киев на сайті g-store.com.ua за найвигіднішими цінами вже зараз.

Фактор №2. психологічний

Техніка від Apple традиційно відрізняється високою ціною. Тому, володіння яким-небудь пристроєм з яблуком розцінюється більшістю людей як показник багатства і заможності. Причому, на думку багатьох, чим новіше девайс - тим більше він коштує. Отже, тим більше грошей є у цієї людини. Все зовсім не так. Більшість користувачів iOS, які попалися на таку психологічну прийом, насправді живуть в кредит. Та й справді, як може людина, яка заробляє 400 $ в місяць дозволити собі смартфон за 700 $? Тільки в кредит. Але зате він буде виглядати солідно. Саме це і є, мало не основним поштовхом до покупки продукції від Apple. Нічого, що він буде півроку харчуватися «Доширак». Зате у нього буде крутий iPhone.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99