Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Як вибрати дисплей для телефону

Автор: Vladislav
09.03.2018 00:17

Мобільні пристрої не вічні, вони схильні до частих механічних впливів і до природного зносу, що призводить до поломки. Не обов'язково витрачати гроші на покупку нового гаджета, можна купити запчастини для смартфонів і планшетів і відновити улюблений апарат.

Чи можна відремонтувати дисплей?

Самим уразливим елементом будь-якого сенсорного пристрою є екран. Його поломка займає більшу частину звернень в сервісні центри. Тріснуті і розбиті екрани не відновлюють, і блок повністю підлягає заміні.

Винятки становлять лише проблеми зі шлейфом, його можна перепаяти, але інженери вдаються до такої процедури не часто. Тому якщо є можливість замовити нові вузли, фахівці завжди рекомендують проводити саме заміну.

Серед користувачів ходить стійкий стереотип, що якщо гаджет зламався один раз, він більше не буде працювати як раніше або обов'язково вийде з ладу повторно. Повна заміна несправного блоку захищає від повторних поломок.

Зауважте, що на сайті https://jobsservice.com.ua/zamena-ekrana-iphone/ ви можете замовити швидку та професійну заміну екрану для свого iPhone вже зараз.

Види запчастин

Залежно від виробника і моделі апарата можна зустріти дві основні комплектації:

  • в зборі;
  • кожен елемент окремо.

Перший варіант вважається не найдешевшим, але в такій ситуації користувачу не доведеться витрачати більшу кількість зусиль на розбір вузлів. Однак він більш вигідний, якщо потрібно провести заміну всього елемента (наприклад, матриці, сенсора і лицьовій панелі), ніж купувати запчастини для телефону або планшета окремо.

Для економічного ремонту можна придбати деталі окремо, але фахівці попереджають, що при відсутності необхідного інструменту та навичок з'являється ризик пошкодити елементи при розборі або установці. Це неминуче призведе до додаткових витрат.

Де можна придбати сенсорний екран для смартфона або тачскрін?
Запасні частини до мобільного техніці не продаються у відкритому доступі, тому питання, де купити екран на планшет, цілком логічний. Якщо ви не збираєтеся займатися самостійним ремонтом, потрібно звернутися в сервісний центр. Там проведуть діагностику, складуть список комплектуючих до замовлення, і дадуть необхідний ремонт.

Якщо ви не бажаєте платити за роботу сервісних інженерів, можна купити сенсорні скла для планшетів через інтернет-магазин і самостійно зробити установку. При наявності досвіду і знань такий ремонт обійдеться в кілька разів дешевше і швидше наступним причин:

  • немає потреби чекати поки дійде черга до вашого апарату для діагностики, а потім і ремонту;
  • ви замовляєте запчастини відразу і знаєте точний час їх отримання;
  • немає націнок сервісного центру на деталі;
  • ніхто не отримає доступ до ваших персональних даних.
 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99