Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Ripple оновить базову технологію XRP

Автор: Vladislav
04.03.2018 01:03

Стартап Ripple, який стоїть за однією з топових криптовалют, зважився на оновлення базової технології, яка лежить в основі його продукту.

Ripple збирається випустити два нових офіційних документа для експертної оцінки - один з них описує алгоритм консенсусу XRP більш формальним чином, а інший - спосіб поліпшення різноманітних з'єднань кожного нода.

Це демонструє готовність Ripple, серед інвесторів якого знаходяться такі банки як Santander і SBI, інвестувати в базову інфраструктуру, яку підтримує його криптовалюта, як повідомляє http://2coin.info/.

Хоча XRP стала однією з найбільш затребуваних криптовалют, в деякому роді її розвиток відстає від інших більш успішних проектів, таких як біткоіни і Ethereum.

Тому не дивно, що CTO Ripple Стефан Томас каже про цю подію як про такий, який покликаний сприяти розвитку більш тісних відносин між дослідницьким підрозділом компанії і науковими колами. Коротше кажучи, стартап хоче, щоб вченим було простіше працювати з технологією Ripple:

Це перший раз, коли ми випускаємо рецензуються матеріали. Очевидно, це відкриває двері для майбутніх досліджень. Це тільки перший крок у нашій співпраці з науковими колами.

У більш широкому сенсі ці документи можна розглядати як, першу спробу за досить довгий час, оновити і поліпшити документацію платформи. Попередня робота подібного роду була випущена в 2014 році.

Гра в оборону

У цих двох документів є одна центральна тема: безпека.

Те, що ми намагаємося зробити - це додати деякий захист від деяких малоймовірних сценаріїв атаки. В основному для того щоб уникнути маніпуляцій з усією мережею цілком.

Ключове слово тут «малоймовірних». Томас стверджує, що ці атаки неможливі, якщо тільки зловмисником не є, наприклад, уряд США, у которго досить технологічних і фінансових ресурсів для того, щоб повністю зруйнувати мережу. І хоча, такий сценарій залишається малоймовірним, стартап все одно намагається захиститися від цих випадків.

Ми вкрай обережні, нам потрібна найкраща безпеку.

Перший документ, озаглавлений «Аналіз протоколу XRP Ledger Consensus», ґрунтується на документі 2014 року і зводиться до двох речей: «безпеки», основною загрозою для якої є можливий форк і подальше розділення мережі і «життєздатності», яка полягає в тому, що мережа при будь-яких умовах продовжить обробку транзакцій.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99