Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Переваги широкоформатного друку

Автор: Vladislav
01.03.2018 17:17

З розвитком технологій у людини з'являється все більше можливостей для того, щоб зробити своє оточення більш зручним і яскравим. Одним із прикладів їх успішного застосування виступає широкоформатний друк, яка сьогодні активно застосовується в рекламних і дизайнерських цілях. Вона дозволяє забезпечити виробництво рекламної продукції, яку потім можна використовувати зовні або всередині приміщень. Поширення такої печатки забезпечується через високу стійкості барвників, які використовують в процесі створення зображень. Чорнило не змінюють свій відтінок на сонці, а також не створюють розлучень при попаданні вологи.

Якщо вас цікавить широкоформатная печать в Киеве, то замовити її можна на представленому сайті. Компанія має сучасне обладнання і великим досвідом його використання, тому клієнти обов'язково залишаться задоволені своїм вибором. Фахівці можуть запропонувати величезний вибір продукції, яка буде створена в найкоротші терміни.

Створені за допомогою широкоформатного друку зображення можуть використовуватися протягом кількох років з урахуванням наших кліматичних особливостей. У той же час друк дозволяє створювати постери і плакати нестандартних розмірів, що є додатковою перевагою для замовників. В процесі виконання друку можна скористатися навіть рулонними матеріалами, а наносити зображення вдається завдяки сольвентними чорнилами. Кожна велика афіша чи бігборд сьогодні прикрашені матеріалами, створеними завдяки цій технології друку.

Процедура широкоформатного друку дозволяє отримати зображення універсального типу, які можна використовувати повсюдно. У той же час для внутрішньої реклами зазвичай вдаються до виробництва більш якісних постерів. Чи не складно зрозуміти, що використовуватися даний метод може в самих різних напрямках. Додаткова перевага полягає в тому, що для виробництва зображень можна використовувати еко-сольвентний барвник. Він відрізняється тим, не містить в собі токсичних компонентів, тому абсолютно нешкідливий для людини.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99