Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Послуги неймінгу. Навіщо потрібен неймінг?

Автор: Vladislav
20.02.2018 21:32

Що ж таке неймінг? Неймінг - це процес вибору (розробки) назви бренду для товара (організації, послуги, а іноді і персони). Неймінг можна віднести до елементів маркетингової стратегії компанії. Будь-якій фірмі, компанії, бренду або магазину потрібне ім'я (назва). І не просто ім'я, а таке, щоб його не плутали з тисячею інших аналогічних закладів, розташованих в тому ж місті або сусідніх областях і регіонах.

Ім'я повинно бути оригінальним і стильним, але в той же час не відірваним від специфіки товару (або виду послуг). Ім'я повинно бути реально «кричущим». Щоб людина побачила назву і відразу зрозуміла, про що мова.

Щоб професійно займатися неймінгом, потрібно мати не тільки світлу голову і відмінну фантазію, а й певні знання в сфері PR і маркетингу. Саме тому краще всього звертатися до фахівців по створенню неймінгу https://gagarinstudio.com.ua/landings/razrabotka_nazvaniya_kompanii.

Розробка назви бренду (неймінга) - це, мабуть, ще більш індивідуальна і специфічна робота, ніж розробка самого бренду. Неймінг передбачає глибоке занурення в суть бізнесу, продукту і розуміння стратегії його подальшого розвитку і просування. Саме тому в неймингу не може бути готових і шаблонних рішень. Скільки ж коштує неймінг - безпосередньо залежить від вашого проекту і кількості класів реєстрації назви. Тому, оголошення «неймінг ціна від 4 000 грн», «замовити послуги нейминга недорого» або «неймінг вартість послуг - 9 000 грн», як правило, говорять про непрофесійність виконавців, а також про те, що успішний неймінг вам тут не розроблять, краще не втрачати Ваш золотий час.

Мистецтво вдалого нейминга полягає в тому, щоб в одному слові вмістити відразу всі потрібні характеристики.

Ім'я повинно:

  • - Бути зрозумілим, милозвучною і запам'ятовується.
  • - Викликати позитивні асоціації. Так можна відразу розташувати до компанії або до товару потенційних клієнтів.
  • - Відповідати вашої цільової аудиторії, іміджу компанії і корпоративному стилю.
  • - Працювати на результат і вести вашу компанію і команду до успіху.

Чому потрібно звертатися до фахівців?

Грамотні фахівці знають, як перетворити найманого в маркетинговий інструмент, здатний працювати на результат. Назви підбираються відповідно до критеріїв, які:

  • · Підкреслюють переваги ваших товарів / послуг перед конкурентами;
  • · Залучають потенційних клієнтів, шляхом впливу на цільову аудиторію;
  • · Виділяють вас з багатьох, вказують на унікальність.

Завдяки досвідченим професіоналам Ви отримуєте не тільки красиве, а й «розумне» ім'я, яке зможе просунути бренд, і істотно скоротити витрати на рекламу і розкручування компанії.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99