Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Кращі позики: кому вони доступні і як оформити?

Автор: Vladislav
09.02.2018 13:22

Є категорії позичальників, яким доступні кращі позики від МФО. Якщо кредитна організація впевнена в надійності заявника, вона обов'язково запропонує йому хороші умови укладення договору та підвищений ліміт. Також на параметри мікрокредиту впливає вибір МФО. Якщо ви бажаєте оформити вигідний позику, не поспішайте з вибором кредитора.

Хто отримає позику на найвигідніших умовах

Мікрофінансові організації ділять всіх клієнтів на категорії. Кращою категорією позичальників завжди вважаються постійні клієнти, які вже користувалися продуктами МФО і без проблем закривали свої зобов'язання. Крім цього вам може допомогти сервис Сравни Займ, який допоможе вибрати найкращі умови для позики.

Привілеї для постійних позичальників:

  • - підвищені ліміти кредитування;
  • - можливість отримання коштів моментально;
  • - збільшені терміни повернення позики;
  • - знижені процентні ставки.

Також хороші пропозиції чекають громадян з позитивною кредитною історією, навіть якщо вони не користувалися продуктами МФО. Імовірність схвалення їх заявок становить майже 100%, і ці громадяни можуть розраховувати на великі ліміти.

Якщо ви вже користувалися послугами однієї з МФО, то і звертайтеся до цієї ж компанії знову. Ви будете виступати в якості постійного клієнта, до вас будуть ставитися по-особливому, запропонують кращі продукти.

Якщо ж ви вирішили скористатися послугами мікрофінансових організацій вперше, вам потрібно порівняти пропозиції різних компаній і вже після цього вибрати програму з кращими умовами укладення договору.

Найважливіше у виборі МФО - вона повинна бути легальною.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99