Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Основні роботи в будівництві бані

Автор: Vladislav
25.01.2018 01:06

Відвідування бані включає в себе одночасно відпочинок та оздоровлення.

 

Кожен мріє мати свою власну баню та насолоджуватись нею.

Безумовно створення своєї бані це дуже багато складних етапів будівництва.

Класичним варіантом матеріалу для будування бані є дерево, оскільки саме дерево забезпечує бані герметичність та пароізоляцію. Це може бути кругляк сосни, дуба чи липи. Деревина для бані має бути добре висушена, без сучків та смоли.

Проект будівлі потрібно добре продумати. Хороша баня починається з хорошого планування. Серед новинок є каркасні бані, вони є недорогі, швидкі в будівництві, з екологічно чистих матеріалів, подивитися такі можна на сайті http://www.arthouse-bud.com.ua/ Звичайно є дуже багато індивідуальних проектів але основними приміщеннями в бані є передбанник, душова і парна. Передбанник- це зона відпочинку. Можна добудувати ще й інші приміщення, але це залежить від потреб та можливостей кожного.

Побудувати баню не так то просто але цілком можливо. Ось кілька основних моментів, про які не можна забувати:

З усіх сторін треба зробити утеплення приміщення. Зараз є багато видів утеплення, але серед нових технологій є хороший спосіб- це утеплення технічною коноплею, вигідний та ефективний спосіб.

Потрібно врахувати дуже важливу річ- усі дерев’яні приміщення не можна покривати лаком, оскільки, коли лак нагрівається він виділяє шкідливі речовини для здоров’я.

Для забезпечення безпеки вихідна труба з печі не повинна доторкатись до обшивки стелі.

Двері краще зробити скляними, вони є довговічніші та не розсихаються.

Самим практичним вибором на підлогу є керамічна плитка (крім відпочивальні), оскільки підлога завжди буде мокрою.

Найважливіше місце бані-це парилка тому важливо зробити її правильно.

Парна в бані має два основних елементи це піч-камянка та полиці. Парну повністю обшивають деревом, крім печі, яку обкладають камінням.Полки в бані традиційно роблять ярусами, хто хоче гарячіше- іде на верх. Їх також потрібно зробити зручними, щоб можна було полежати чи посидіти. Топку в печі виводять в передбанник. Кожен вибирає піч за своїми перевагами, хтось любить сухий пар, а хтось полюбляє вологий, усе це залежить від печі.

Потрібно потурбуватись і про інтер’єр бані, оскільки щоб гарно провести час потрібно бути в гарному приміщенні.

Звичайно у виборі бані кожен орієнтується на свій власний смак та фінансові можливості. Але зробивши навіть маленьку, недорогу баню Ви не пожалієте.

Дуже добре робити баню біля якогось водойому. Це може бути басейн, озеро, ставок чи берег річки. Адже після парилки корисно відразу зануритись у холодну воду і для судин це добре і для власних відчуттів.

Баня- істинне задоволення для людини.


 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99