Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Найбільш типові помилки початківця криптотрейдера

Автор: Vladislav
18.01.2018 20:46

Трейдинг (торгівля на біржі криптовалюта, в тому числі біткоіни) - це вид діяльності, який має на увазі роботу з отримання прибутків із процесу торгівлі. Як і в будь-якому іншому виді діяльності, в трейдингу важливо розвинути в собі певні якості, необхідні для досягнення високої компетенції, зокрема, аналітичний склад розуму і уважність.

 

Багато хто приходить на криптовалютную біржу, сподіваючись при мінімальних зусиллях швидко заробити на різниці курсів криптовалют. Однак реальність вносить свої корективи і початківець трейдер може незабаром розчаруватися в даному виді діяльності, хоч цього б не відбулося, якби трейдер зайшов на сайт https://cryptowolfsignal.com/signalyi/. Чому так відбувається? Яких помилок треба уникати?

1. Введення в торгівлю засобів, які не можете дозволити собі втратити

Як приклад наведемо внесення на депозит відразу всіх наявних у вас заощаджень або, тим більше, кредитних коштів.
Від невдач і помилок не застрахований жоден чоловік, навіть професійні трейдери нерідко несуть значні фінансові втрати. Історії новачків, які примудрилися не зробити жодної з типових помилок на початку торгового шляху можна назвати аномальними, чи, принаймні, малоймовірними при самостійному трейдингу «з нуля». Помилки потрібно здійснювати (Не навмисно, звичайно), оскільки навчання на своїх помилках набагато ефективніше, ніж на чужих - це взагалі характерна особливість набуття практичних знань. Найкраще, що ви можете зробити перед початком біржової торгівлі - це заздалегідь мінімізувати наслідки початкових помилок. Решта вийде з часом.

2. Початок торгівлі з великих сум

Краще почати перше знайомство з торгівлею, використовуючи невеликі за обсягом торгові ордера і не задіюючи весь депозит відразу (і, особливо, уникаючи його приміщення в закупівлю однієї якої-небудь криптовалюта). Спокійне і зважене ставлення до торгів, аналіз того, що відбувається важко даються новачкам, якщо відразу 100% їх депозиту було вкладено в певну кріптомонету, яка замість зростання раптом почала падати або вже впала, наприклад, на 10%. Набагато легше зберегти присутність духу, коли падіння на 10% відбулося з активом, в якому і було лише 10% вашого депозиту, і ваші втрати поки що не перевищили 1%.
До слова, якщо ваш загальний депозит в доларах зростає, а підрахований в біткоіни, падає (на біржі EXMO є опція автоматичного підрахунку), це не дуже хороший сигнал. По суті, ви торгуєте з прибутком меншою, ніж та, яку принесла б пасивна покупка біткоіни.

3. Купівля слабо капіталізованих, нестабільних криптовалюта на більшу частину депозиту

Як ми розуміємо з попереднього пункту, ніж нестабільнішою і непередбачувані криптовалюта, якій ви закупилися, тим меншу частину депозиту допустимо буде в неї вкласти.

Трейдери, які перевищують норму ризику в цьому відношенні, рано чи пізно розуміють, яку серйозну помилку зробили, тоді, коли куплена ними валюта входить в смугу тривалих і сильних просадок і не відчувається ніякої впевненості, що її ціна скоро «зросте». У такій ситуації або доводиться здійснювати помилку з наступного пункту і фіксувати збиток, або невизначено довго чекати відновлення ціни.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99