Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Особливості правильного утеплення фасадів

Автор: Vladislav
08.01.2018 13:38

В середині минулого століття на Заході з'явилися нові технології в сфері утеплення фасадів будівель різного призначення. Саме тоді вперше стали створювати вентильовані фасади і фасадні системи «мокрого» типу. Обидві технології стали застосовуватися як при реконструкції старих будівель, так і при зведенні нових об'єктів.

У нашій країні фасадні системи з'явилися лише в останньому десятилітті XX століття. Досвід створення таких систем в Росії поки невеликий, тому на різних етапах проектування і будівництва нерідко допускаються помилки, негативно впливають на термін служби фасадних систем і їх теплотехнічні властивості. А часом ці недоліки можуть привести до передчасного обвалення фасаду, що несе пряму загрозу життю і здоров'ю людей.

У цій невеликій статті ми розповімо вам про деякі поширені помилки, які будівельники допускають при проектуванні і монтажі сучасних фасадних конструкцій. Ми сподіваємося, що ця інформація допоможе уникнути цих недоліків тим, хто ще тільки планує почати будівництво будівлі з фасадною системою нового типу. Якщо Ви захочете побільше почитати про утеплення фасадів, то радимо зайти на сайт http://warm-house.kiev.ua просто зараз.

Іноді через недостатню поінформованість або бажання заощадити при монтажі фасадних систем використовують невідповідні утеплювачі. Перш, ніж закупити перший-ліпший на очі теплоізоляційний матеріал, необхідно переконатися в тому, що він володіє всіма необхідними властивостями. А саме: низьку теплопровідність, гидрофобностью, високу паропроникність. Крім того, використовуваний утеплювач повинен відповідати вимогам ГОСТу по пожежної безпеки. При будівництві «мокрих» фасадів потрібно стежити ще й за тим, щоб штукатурка міцно трималася на утеплювачі навіть при суворому температурному і вологісного режиму.

Нітрохи не менш важливе значення мають і кріпильні елементи, які використовуються при монтажі «мокрих» і вентильованих фасадних систем. Потрібно пам'ятати про те, тут важлива кожна дрібниця. Навіть така, на перший погляд, незначна деталь, як дюбель, грає далеко не останню роль. Необхідно вибирати ті різновиди дюбелів, які призначені для скріплення саме тих матеріалів, які ви використовуєте.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99