Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Офшор в Швейцарії - міф чи реальність?

Автор: Vladislav
20.12.2017 00:11

У сучасному діловому світі Швейцарія завоювала імідж дорогої, але, в той же час, стабільної країни.

Податкове планування і участь в різних тендерах, що проводяться державою, робить Швейцарію ідеальною країною для тих, хто хоче открыть компанию в Швейцарии. Офшор в Швейцарії також можливий, саме тут кожен бізнесмен отримує:

  • фіксовані податки за найнижчою ставкою;
  • лояльність по відношенню до компанії, в тому числі і з боку податкових служб;
  • позитивний імідж серед підприємств, які ведуть свої справи на міжнародній арені;
  • позбавлення від будь-яких ризиків, пов'язаних як з політичної, так і фінансової нестабільності.

Не входячи в зону офшору, Швейцарія пропонує такі умови оподаткування, які вигідно відрізняють її навіть від інших європейських юрисдикцій, які мають податкові привілеї. При цьому офшор в Швейцарии - це хороше і правильне рішення.

Переваги, якими володіє підприємство, зареєстроване в Швейцарії:

  • дуже розвинена і гнучка правова система в світі;
  • досить високий рівень життя населення;
  • досконала сучасна законодавча система;
  • доступність в отриманні статусу резидента;
  • можливість виплачувати єдиний (фіксований) податок з усією прибутку, навіть якщо та була отримана не на території Швейцарії.

Прості поради в реєстрації компанії в Швейцарії

Компанії, які ведуть діяльність на території цієї країни, можна умовно поділити на два типи:

  • акціонерне товариство відкритого типу;
  • товариство, яке має обмежену відповідальність.

Першим кроком в реєстрації компанії, як повідомляє http://lawsupport.ch/firma-v-shvejcarii/kak-otkryt-svoyu-firmu-v-shvejcarii/, є її назва. Бажано підібрати кілька варіантів на той випадок, якщо один з них виявиться вже зайнятий.

Коли ви визначитеся з найменуванням, перевірте в установі відповідного напряму можливість реєстрації фірми з такою назвою і подати документи, що показують, яким видом комерційної діяльності буде займатися підприємство.

Надати необхідні дані, що стосуються засновників і директора, на ім'я якого буде проводитися реєстрація підприємства.

Після того, як комплект необхідних документів буде зібраний, починається процес реєстрації компанії, який буде тривати близько 7 робочих днів.

Але термін реєстрації може збільшитися або скоротитися - все залежить від того, наскільки завантажений роботою реєстраційний апарат.

Зареєстрована фірма обов'язково повинна мати юридичну адресу. Відкриваючи рахунок в одному з швейцарських банків, ви можете бути впевнені не тільки в надійності вкладення коштів, а й повної конфіденційності.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99