Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Особливості вітчизняного майнового страхування

Автор: Vladislav
19.12.2017 22:47

У той час, коли усі власники транспортних засобів мають обов’язково придбати поліс ОСЦПВ, страхування іншого майна в Україні залишається справою добровільною. Тим не менш програм щодо захисту нерухомості та інших цінних об’єктів існує дуже багато і при бажанні кожний громадянин може скористатися будь-якою з них. Достатньо тільки вирішити, якій страховій компанії довіритися.

 

Yes

Що варто знати про майнове страхування в Україні?

Найчастіше українці звертаються з приводу страхування власного житла. При цьому, слід розуміти, що захисту потребують як квартири в багатоповерхових спорудах, так і окремі будинки. Ризиків навколо достатньо, починаючи із необачних сусідів та закінчуючи стихійним лихом.

Майнове страхування – це реальна фінансова опора на випадок форс-мажорних обставин. Купівля такого полісу є необхідністю, а не розкішшю, як звикла вважати більшість українців. І у Європі давно користуються такою ефективною та вигідною можливістю убезпечити себе від неприємних несподіванок.

Маючи поліс страхування майна, ви зможете претендувати на відшкодування при наступних страхових випадках:

  • пожежа;
  • пограбування;
  • протиправні дії третіх осіб;
  • затоплення.

Список ризиків ви можете коригувати в індивідуальному порядку. Та слід розуміти, що від їх кількості буде залежати кінцева вартість договору страхування. Окрім того, на ціну впливатиме строк дії полісу, наявні міри обережності та розмір франшизи.

Що необхідно для отримання відшкодування?

При настанні страхового випадку, потрібно звернутися до компетентної організації, що зафіксує пошкодження чи втрату майна. До того ж, протягом 3-4 днів необхідно повідомити про те, що трапилося відповідальну страхову компанію.

У підсумку, окрім безпосередньо полісу, також треба буде пред’явити документальне підтвердження страхового випадку та причин, що до нього призвели.

Слід знати, що в договорі страхування також можна передбачити відповідальність перед третіми особами. Таким чином, ви убезпечите себе від фінансових трат, пов’язаних із пошкодженням чужого майна, наприклад, при затопленні іншої квартири з вашої вини.

Так чи інакше, а майнове страхування – це гарантія стабільності та спокою у житті кожної людини. Адже вартість тієї ж нерухомості в тисячу разів перевищує ціну річного страхового поліса. То ж чи варто економити, сподіваючись на щасливий випадок? Кожен має відповісти особисто.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99