Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Складання актуального прогнозу на валютні пари

Автор: Vladislav
13.12.2017 22:14

Якщо ви хочете заробляти на біржі Форекс, потрібно вміти збирати й аналізувати інформацію про курси валют. Скласти прогноз на валютні пари на сьогодні дуже важливо, так як це допоможе мінімізувати ризики і підвищити прибуток. Є різні способи дозволяють передбачити сценарій коливання валютних пар, про які піде мова нижче, однак пам'ятайте, що отримати дійсно точні дані не так-то просто.

Наприклад, між курсами майже всіх валют і котируваннями золота є взаємозв'язок. Завдяки цій кореляції з'являється можливість досить точно передбачити зміну цін на різні валютні пари. Прогнозуючи коливання валютних пар, не забувайте вивчати новини про золото. Хоча сьогодні цей метал і не використовується в якості валюти для розрахунків, але все ж золото продовжує впливати певним чином на поведінку валютних ринків.

Зауважимо також, що вас може зацікавити путеводитель по цікавих місцях Владивостока, завдяки якому ви побуваєте в багатьох захоплюючих місцях.

Два популярних способи складання точного прогнозу

ППС або паритет купівельної спроможності. Часто згадується в підручниках з економіки, тому є найбільш використовуваним методом прогнозування. Суть його полягає в теорії «закону однакової ціни». У ньому записано, що однаковий вид товарів в різних точках світу повинні коштувати однаково незалежно від країни, в якій дані товари реалізуються. Спираючись на цю теорію зміна курсу можна передбачити таким чином: звичайна ручка, продається десь в Європі повинна коштувати також як в Америці, включаючи обмінний курс і виключаючи втрати за обмін і транспортування. Тобто потрібно виключити всі приводи для перепродажу ручок (не повинно бути приводів для спекуляції). За цією теорією курс на валюту повинен змінюватися так, щоб покривати зростання цін через інфляцію. Уявімо, що в Америці планується підвищення цін на 3%, а в Європі на 2%. Тоді інфляційний диференціал дорівнюватиме: 3% -2% = 1%. Згідно даної теорії долар повинен знецінитися на 1%, щоб зберегти приблизно однакові ціни на товари в Європі і Америці. Припустимо що обмінний курс, дорівнює 0,90 американських центів за 1 євро, в такому випадку сценарій зміни курсу повинен бути наступним: (1 + 0,01) * 0,90 = 0,909 доларів за 1 євро. Виходить, що курс, в найближчій перспективі має зрости до 9,09 американських центів за євро.

Аналіз часових рядів. Цей метод на відміну від першого ніяк не пов'язаний з теорією «закону однакової ціни» і є виключно технічним. Використовуючи його, необхідно внести в спеціально розроблену програму дані поведінки валютних пар за певний часовий відрізок, після чого програма автоматично оцінить всі введені дані і складе індивідуальну модель (прогноз). Відповідно до цього способу коливання валют, які були в минулому, можуть використовуватися для прогнозування майбутніх змін курсів.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99