Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Вибираємо освітлення для магазину

Автор: Vladislav
11.12.2017 01:47

Освітлення магазину відіграє дуже важливу роль. Від цього, як не дивно, безпосередньо залежить рівень продажів і прибуток власника. Все дуже просто - якщо покупець не зможе розгледіти товар, то яким би привабливим цей товар не був, він буде залишатися на прилавку довгий час. Покупці хочуть бачити і бути впевненими, що набувають щось якісне, що стоїть. У той же час, правильно підібране освітлення дозволить продати навіть ту продукцію, на яку при звичайному світлі споживачі ніколи б не звернули уваги. Багато магазинів використовують цей прийом гри зі світлом, щоб підвищити рівень продажів неліквідного товару.

Правила організації освітлення

Освещение под ключ для магазинов умовно можна поділити на три категорії. До першої відноситься природне освітлення, просто кажучи - сонячне світло, що заходить через вікна. Тут, звичайно, доводиться орієнтуватися на особливості приміщення. Якщо вікна невеликі або це напівпідвальне приміщення, то навряд чи можна щось зробити. Якщо ж вікна володіють великими розмірами, то варто подбати, щоб яскраві сонячні промені не викликали дискомфорту у відвідувачів.

Друга категорія - це загальне освітлення. Зал або зали магазину повинні належним чином висвітлюватися. У більшості випадків використовують непомітні люстри з невигадливою дизайном. Увага покупців нічого не повинно відволікати від товарів, тому концентрувати його на освітлювальних приладах було б помилкою. Виняток можуть становити хіба що магазини, які займаються продажем тих же освітлювальних приладів, антикваріату або ювелірних виробів. Там гарні люстри будуть цілком доречні. У всіх інших випадках краще вибирати стельові люстри відкритого типу, що дають максимум світла, і не привертають увагу. Або ж можна підібрати підвісні світильники з кераміки, вони виглядають досить солідно, але не відштовхують пафосом або урочистістю. Також не забудьте про те, щоб підсвітити певні зони, куди слабо або зовсім не доходить загальне світло. Сьогодні дуже популярні споти або світлодіодні світильники - вони економічні, яскраві і мають тривалий термін служби. До того ж мають нейтральним стильовим оформленням.

До речі, вас також може зацікавити каталог светильников від sila-sveta.com.ua, який ви можете переглянути просто зараз.

Третя категорія - це додаткове освітлення. Його теж можна поділити на два типи. Перший тип - виключно декоративне, просто для створення певної обстановки. У деяких магазинах можна помітити, що подібні освітлювальні прилади спритно заховані за фальш-стіною, через яку випромінюється світло. Другий тип - цілеспрямована підсвічування того чи іншого товару або стенду. І саме за допомогою цієї самої підсвічування можна представити продукцію на прилавку в найвигіднішому світлі. Тут краще застосувати невеликі світильники, найкраще приховані, щоб створити у покупця певну ілюзію.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99