Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Навіщо потрібні кредити

Автор: Vladislav
10.12.2017 10:53

Кредити беруть не тільки ті, хто має потребу в грошах. Пропозиції по кредитах бувають дуже привабливими, але при цьому ніяких підводних каменів для клієнтів банків зараз немає. Все чесно і прозоро. Кредити можуть дозволити зробити покупку з вигодою для покупця. І це практикують уже багато. Спеціальні ціни для залучення додаткових клієнтів набагато нижче простих відпускних цін. Це одна з причин популярності кредитів серед населення.

Споживчий кредит онлайн дає можливість купувати ті товари, які потрібні саме зараз, купувати за вигідними цінами, а також отримувати додаткові бонуси.

Найбільшу вигоду отримують користувачі кредитних карт. Банківські кредитні картки часто мають пільговий період використання, під час якого відсотки на позикові кошти не нараховуються. Вимога тільки до повернення основного боргу в строк. Можна порівняти з боргом у кращих друзів. Навіщо це роблять банки, яким належить заробляти на розміщенні позикових коштів? Заради залучення додаткових клієнтів, а витрати кредитних організацій оплачують торговельні компанії, у яких власники кредитних карт купують товари. Усе взаємопов'язано, але обману немає.

Товарний ринок знаходиться в бурхливому розвитку і без додаткового залучення клієнтів не обійтися. У перспективі така ситуація може змінитися. А якщо торговельні компанії перестануть фінансувати банки, то і кредити відразу подорожчають, а про акції по безпроцентної роздачі грошей доведеться забути.

Не можна не відзначити, що найбільшу вигоду від кредитів отримують найактивніші покупці, адже за кожну покупку може нараховуватися певний бонус. І цим треба вміти користуватися. Безкоштовний кредит і подарунок на додачу. Коли таке було? Тільки зараз, так що банки вас чекають. З дуже хорошими пропозиціями.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99