Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Як правильно поклеїти шпалери?

Автор: Vladislav
06.12.2017 22:36

Ще з радянських часів було популярно використовувати в якості обробки стін шпалери. Як правило, люди самі купували їх і наклеювали на стіни. Сьогодні нічого не змінилося. Цей матеріал, як і раніше залишається одним з найпопулярніших, а люди вважають за краще самостійно братися за декорування стін обраними шпалерами. Поклейка шпалер - процедура неважка, якщо знати деякі нюанси.

 

Секрети успішної поклейки шпалер

Кожен господар вважає за краще власноруч клеїти шпалери, адже в цьому немає нічого складного. Більш того, таким чином можна непогано заощадити кошти, оскільки майстра за подібну роботу беруть багато. При цьому, на сайті https://lux-x.com/ru/ ви можете придбати якісний клей для шпалер. Дотримуючись таких правил, ви оперативно і благополучно прикрасите стіни в своїй квартирі:

  • Залежно від товщини шпалер їх треба клеїти встик або внахлест. Останній підходить для тонких, а перший - для товстих.
  • Починати поклейку треба від вікна, щоб не було тіней від стиків.
  • Рулон треба розрізати на полотна, які відповідають висоті кімнати. Запаси потрібно залишати обов'язково.
  • Кількість шпалер бажано розрахувати таким чином, щоб шматки залишилися на обробку проміжків навколо двері.

Якщо шпалери з малюнком, потрібно уважно дивитися, щоб на сусідніх полотнах він стикуватися, інакше загальний вигляд буде безглуздим.
Для поклейки слід купувати спеціальний клей, де докладно написано, як його використовувати.

Звертаючи увагу на те, який вид шпалер, необхідно наносити клей на них або на стіну. Бажано тільки на обробні матеріали. Поспішати в цій справі не варто, інакше результат не виправдає надій. Найголовніше, щоб в будинку було тепло і не було протягів, а то шпалери відклеяться. Також дуже важливо під час поклейки розгладжувати полотно спеціальним валиком, щоб вони не морщилось, а рівномірно наносилось на поверхню.

Тому ви можете перейти на сайт виробника, на якому є більше цікавої та корисної інформації стосовно цього.

Особливо обережно треба обклеювати місця біля труб, адже їх, на відміну від вимикачів, зняти не можна, тому тут необхідно особливо ізловчаться. Якщо знати всі ці нюанси, виконати обробку стін не складе труднощів. Найкраще виконувати поклейку в парі, що значно прискорить і поліпшить процес.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99