Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Як функціонують перетворювачі частоти і чому їх придбання дуже ефективне?

Автор: Vladislav
03.12.2017 22:52

На даний момент будь-який фахівець скаже про те, що асинхронник є найпоширенішим типом приводних механізмів в даний час, адже він використовується в основному в різноманітних машинах і механізмах. Цей вид двигунів має граничне зручність в своєму ремонті і обслуговуванні, економічний, і при цьому придбати їх зможе будь-яка людина, хоча варто наголосити на тому, що використання подібних пристроїв відрізняється також і деякими мінусами.

Які мінуси має асинхронник?

Потрібно відзначити два головних мінуса, які мають асинхронні рухові агрегати:

Досить високий струм пуску, здатний перевищити номінальну величину понад ніж в п'ять разів. За рахунок цього при пуску простежуються серйозні витрати електрики, в результаті чого підвищуються також і експлуатаційні витрати. Щоб забезпечити найбільш довговічну роботу потрібно такий пристрій, за рахунок якого можна буде робити плавний запуск подібних рухових агрегатів;

Без зовнішніх агрегатів просто не представляється можливим регулювати швидкісну величину оборотів валу. Використання різноманітних механічних пристроїв неможливо, щоб вирішити цю проблему, тому що в цьому випадку істотно зростає навантаження на окремі елементи рухового апарату, через що істотно знижується сумарний період їх експлуатації.

Перетворювальний пристрій - відмінний вибір

Преобразователи частоты - апарати, що перетворюють змінний струм однієї частоти в змінний струм (напругу) іншої частоти.

Частота виходу в нинішніх частотники змінюється у великому інтервалі і може бути як вище, так і нижче частоти мережі живлення.

В середньому, за допомогою частотних перетворювальних пристроїв споживання енергетичних ресурсів знижене понад ніж на 50%. Ще у оператора є можливість для того, щоб ставити якісь завгодно програми управління машиною або ж механізмами, а також здійснювати включення зворотного зв'язку для того, щоб активувати функцію повністю автоматичного регулювання роботи цього приводного механізму.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99