Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Як вибрати хороші шини

Автор: Vladislav
29.11.2017 22:56

Щоб зрозуміти для чого потрібно купувати хороші шини, можна навести простий приклад, який буде зрозумілий для кожного. Щоб зупинити автомобіль на дзеркалі льоду на швидкості хоча б п'ятдесят кілометрів на годину буде потрібно тридцять метрів, це з шипованими шинами, а для неякісної гуми такий гальмівний шлях буде приблизно в два рази більше. В даному випадку не врятує навіть акуратно рух, тут або можна рухатися з меншою швидкістю, або мати особливий дар щоб передбачити як будуть рухатися пішоходи, щоб не наїхати на них.

 

Сучасна шинна індустрія розвивається величезними кроками, так що ті варіанти, які були найбільш оптимальні пару років назад на даний момент вже є явним аутсайдерами в порівнянні з більш новими шинами. Зауважимо, що якісні сучасні шини ви завжди можете придбати на сайті https://prokoleso.ua/ швидко та вигідно.

Фрикційні шини

Досить хороші фрикційні шини виробляє Польща, шини які виробляють в цій країні відрізняються досить збалансованими якостями. Вони в цілому показують досить хороші практичні результати під час перевірки. Польські інженери проробляють велику роботу, щоб їх товар виходив по-справжньому хорошої якості.

Також відмінною якістю відрізняються і фінські шини, які роблять максимально ефектні покришки, однак при всіх достоїнствах фінських шин, у них є і недоліки. Ці шини погано поводяться на мокрій трасі, проте кращим всюди бути не можна, тому що щось прощається.

Для позашляховиків

Багатьом автолюбителям має бути відомо, що покришки для позашляховиків мають досить міцною бічною частиною. А малюнок їх протектора зовсім інший на відміну від легкових автомобілів. Також у даних шин є великі бічні зачепи.

Найбільш оптимальними виробниками таких шин є фінські компанії, які є найбільш прогресивними на даний момент. Вони відмінно підходять і для кросоверів, і навіть для великих і важких джипів. Так що сучасні технології та інновації, допомагають розробляти все нові найбільш оптимальні шини.

Серед фінських виробників особливо виділяють ті, які роблять якісну технологію шипування. Така гума виділяється із загальної маси тим, що у неї відмінне зчеплення з будь-якою поверхнею, а гальмівний шлях є досить коротким. Так що такі шини будуть найбільш оптимальними для зимового пору року і позбавлять вас від різних пригод.

Насправді, в даному питанні краще за все не економити, і відразу купувати найбільш оптимальний варіант шин, який підійшов для вас. Найкраще вибирати шини з реальних відгуків ваших знайомих.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99