Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Барний інвентар: те, без чого не обійдеться жоден бармен

Автор: Vladislav
27.11.2017 22:56

Барний інвентар умовно ділиться на два типи: основний та допоміжний, про що не варто забувати. Якщо перший список для багатьох обов'язковий, то на другому намагаються по можливості заощадити (це актуально для молодих закладів). Таке ставлення до оснащення бару не зовсім правильне. «Дрібниці» - важлива складова будь-якого бізнесу.

 

Безпосередньо беруть участь у виробничому процесі та є основним барним обладнанням:

  • Кавоварка й кавова машина;
  • Блендер;
  • Міксер та сокодавилка;
  • Льодогенератор;
  • Холодильник;
  • Настільна вітрина;
  • Професійний комбайн;
  • Охолоджувачі салат-барів, фризерів, коків.

Для того, аби купити якісний барний інвентар перейдіть по заданій ссилці та оберіть те, що потрібно саме Вам - http://torgoborud.com.ua/ua/barnyy-inventar. У нашому інтернет-магазині є все необхідне для Вашого підприємства. Ми також продаємо силіконові форми для випічки та різноманітне торгівельне обладнання за низькими цінами.

Допоміжними елементами вважають (насправді без цих предметів більшості барів буде тяжко злагоджено й швидко працювати):

  1. Устаткування (джіггери, термометри, пробки, штопори, контейнери та інші ємності, фільтри, сита, ножі, дозатори, спеціальні види ложок, щипці, льодоподрібнювачі).
  2. Ємності для стійки (креманки, склянки, келихи, фужери, пивні кухлі, чарки).
  3. Предмети для сервірування (блюда, чашки, серветниці, столові набори, вази, графини, свічники).
  4. Для проведення дозвілля можна встановити меблі для бару: більярд, дартс, телевізор, караоке, танцзал - організація розваг цілком залежить від концепції закладу.

Великі бари часто оснащуються соковижималками відцентрового типу оснащені функцією видалення м'якоті (для того, аби приготувати екзотичні соки, можна скористатися пресом для цитрусових), сокоохолоджувачами, міксерами (бажано, щоб він працював одночасно з двома-трьома склянками), блендерами, генераторами та здрібнювачами льоду, компактним комбайном, склом (фужерами, креманками і т.п.). Обов'язково повинна бути встановлена холодильна шафа та при необхідності вітрина з охолодженням. А для миття посуду купується посудомийка.

Щоб задовольняти потреби Ваших клієнтів, обов’язково закупіть якісне обладнання, інвентар та посуд для Вашого підприємства в інтернет магазині Торгоборуд. Так Ви зекономите свій час та гроші і будете цілком впевнені в якості продукції.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99