Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Отримання кредиту під заставу золота

Автор: Vladislav
25.11.2017 01:37

У зв'язку нестабільною економічною ситуацією в нашій країні, гроші потрібні кожному. Готівкові гроші є самим ліквідним ресурсом. Саме високоліквідні активи вважаються зручними у використанні, адже вони можуть максимально швидко перетворюватися в гроші. Однак мінусом є той факт, що гроші, на відміну від золота, швидко знецінюються. Другим, не менш високоліквідним активом є золото. Саме цей актив вважається найбільш вигідним, адже його легко обміняти на гроші, але, в той же час, золоту властиво не просто зберігати свою вартість, а дорожчати.

Але що робити, якщо у вас є золото, яке вам необхідно обміняти на грошові кошти, але з яким ви зовсім не хочете з ним розлучатися? Така можливість існує. У разі, якщо вам з яких-небудь причин терміново потрібно отримати готівку, але ви не хочете продавати золото і розраховуєте на можливість подальшого його викупу, ви можете отримати кредит під заставу золота. Ця процедура не така складна, як може здатися на перший погляд. Кредити під заставу золота оформляються максимально швидко і просто, адже кредитор отримує серйозний заставу.

До речі, вас може зацікавити актуальна цена на золото в ломбарде zslombard.com.ua, яку ви можете дізнатися швидко та вигідно.

Все, що вам потрібно зробити - звернутися в найближчий ломбард з фізичним запорукою (золотими виробами) і своїм паспортом. Ювелір тут же огляне принесене виріб і оцінить його. Ви можете не сумніватися в правильності оцінки вироби, адже оцінювачами в ломбардах можуть працювати виключно сертифіковані фахівці, які проходять серйозне навчання кожні 2 роки. Як правило, вартість золота і є тією сумою кредиту, яку вам запропонують, але можливі й інші варіанти.

Після цього, в ювелірному ломбарді фахівець з кредитування надасть вам всі деталі кредиту, такі як терміни, в які вам слід повернути кредитну суму для повернення застави, суму відсотків по кредиту, гарантій і так далі. У разі своєчасного повернення коштів, кредитний застава повертається вам в тому ж вигляді, в якому був зданий.

Слід розуміти, що в разі, якщо ви не повертаєте кредит в термін, застава стає товаром і може бути проданий будь-кому. Якщо ви розумієте, що з якихось причин не можете повернути суму кредиту в зазначений термін, як правило, ви маєте можливість звернутися в ломбард і домовитися про відстрочку платежу, заплативши додатково невелику комісію.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99